Amenajarea casei

#amenajare casa #decor casa #ciocolatiu

10 motive sa folosesti ciocolatiul in decorul casei tale

Ciocolatiul este o nuanta eleganta si savuroasa, pe care iubitorii stilului clasic-rafinat o includ deseori in designul interior al locuintei. Ea nu doar ca este o varianta cromatica extrem de versatila, asortandu-se cu o gama larga de alte nuante, ci exprima si un aer cald, primitor si relaxant.

Designerii de interior mizeaza intotdeauna pe impactul neutru al ciocolatiului in casa, dar si pe mesajul subliminal pe care acesta il transmite: tuturor ne place desertul fin si delicios la care ne trimite cu gandul, astfel ca starea de spirit este considerabil imbunatatita. Iata cateva motive care te conving ca merita sa folosesti ciocolatiul in decorul casei tale!

1. Ciocolatiul este o culoare universala, care face o combinatie reusita cu albul, negrul, verdele, rozul si turcoazul. Tonul ciocolatei adauga caldura si un aer ospitalier interiorului si poate fi un backround unic pentru mobila deschisa la culoare.

2. Ciocolatiul inchis, ciocolatiul cu lapte sau culoarea ciocolatei albe sunt nuante incarcate de stil, cu un impact psihologic pozitiv. Ele sunt intotdeauna punctul de atractie al oricarei incaperi.



3. O camera decorata cu ciocolatiu este propice relaxarii, de aceea se potriveste excelent pentru living sau dormitor, acolo unde citesti o carte pentru a te destinde sau te odihnesti.

4. Combinatia dintre ciocolatiul inchis si auriu confera unei camere un aer boem luxuriant. Exprima bogatie, rafinament si bun gust.

5. O baie in care predomina ciocolatiul imbinat armonios cu cremul este intotdeauna confortabila si agreata de toata lumea. In plus, "sparge" stereotipul baii in nuante marine (albastru, verde etc.).



6. Nu exista o varianta mai placuta de decorare a dormitorului, decat combinarea ciocolatiului deschis cu nuante de bej si alb. Accentele aurii se potrivesc de minune in acelasi context.

7. Atunci cand combini ciocolatiul cu albastrul deschis, obtii un decor marin fascinant, care iti transmite o "briza" estetica proaspata si te incarca energetic.

8. Ciocolatiul, fiind o nuanta pamantie, accentueaza impactul estetic al ghivecelor cu plante in interior, completand perfect aerul natural al unei incaperi.

9. Ciocolatiul face o pereche minunata cu detaliile din lemn pe care le incluzi in designul unei camere. Orice masa sau scaune vechi din lemn vor fi complimentate de un tapet ciocolatiu sau de draperii in aceeasi nuanta.

10. In bucatarie, ciocolatiul adauga acel strop de eleganta si frumusete clasica pe care multi le adora in interior.




Surse foto: interiorholic.com, coolnevada.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea