Amenajarea casei

#sfaturi amenajare dormitor #amenajare dormitor #design dormitor #amenajar casa

Weekendul acesta transforma-ti dormitorul intr-un paradis

Weekendul este ocazia perfecta pentru a transforma dormitorul dintr-o incapere primitoare si relaxanta, intr-o adevarata oaza de liniste. Ideea este sa adaugi cateva elemente noi de decor. Iata ce ar trebui sa faci:

1. Alta lumina

Una dintre cele mai simple si mai ieftine modalitati de a schimba rapid aspectul dormitorului vostru este sa inlocuiesti abajururile veiozelor. Da, poate parea amuzant si cu siguranta nu te-ai gandit la asta. Insa este atat de simplu si cu un asa de mare impact incat o sa iti placa la nebunie. Da o fuga pana la un magazin specializat in asa ceva si alege-ti cateva modele de abajururi colorate si care sa iti inveseleasca dormitorul. Cand vei aprinde lumina, totul va parea schimbat.

2. O noua lenjerie de pat

Daca te-ai saturat sa tot rotesti aceleasi seturi de lenjerie de pat, fa-ti placerea de a cumpara una noua, speciala. Chiar daca sunt putin mai scumpe, lenjeriile de pat din satin sunt atat de placute la atingere incat cu greu o sa te mai dai jos din pat. In plus, arata si bine si vor straluci dimineata odata cu primele raze ale soarelui.

3. Schimba pernele

E vremea reducerilor si poti sa gasesti cateva modele de perne mai ieftine decat in urma cu o luna sau doua. Specialistii recomanda inlocuirea pernelor o data la doi ani, iar daca stii ca nu ai mai facut-o demult, weekendul acesta este timpul sa dai o raita prin magazine in cautarea promotiilor. Te vei simti foarte bine pe o perna noua, mai ales daca gasesti una ortopedica hipoalergenica.

4. Ia-ti un covor nou

Un simplu covor va da un aer nou incaperii voastre. Alege unul intr-o nuanta complementara mobilierului. Cand pleci la cumparaturi, asigura-te ca ai masurat corect locul pe care urmeaza sa il asezi ca sa nu ai surprize neplacute.

5. Monteaza cateva oglinzi

O oglinda nu doar adauga profunzime unui dormitor mic, dar ii da si stralucire si il face mai luminos. Aseaza o oglinda mare pe peretele opus ferestrei, iar aceasta va reflecta lumina naturala.

6. Fii artist pentru o zi

Daca te-ai plictisit de vechile decoruri, de ce sa nu iti pui imaginatia la contributie pentru a-ti decora incaperea cu propriile capodopere?

Sursa foto: viralita.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului