Amenajarea casei

#living #canapele #amenajare living #somproduct

Vrei sa-ti decorezi livingul dupa ultimele tendinte? Afla ce piese de mobilier nu trebuie sa-ti lipseasca!

Amenajarea livingului este poate una dintre cele mai dificile misiuni atunci cand vrei sa te muti intr-o locuinta noua sau sa o redecorezi pe cea in care locuiesti deja. Somproduct iti vine insa in ajutor cu cateva produse de mobilier care nu pot lipsi din sufrageria ta!

Afla care sunt ultimele tendinte in amenajari interioare si transforma-ti camera de zi intr-un colt de rai in care sa te simti excelent.

Alege-ti canapeaua potrivita in functie de dimensiunile camerei

Ai un living mare si iti doresti sa-l amenajezi mai sumar, pentru economisi spatiu? In acest caz, ai nevoie de un coltar fix. Chiar daca este masiv, nu va incarca aspectul camerei si-i va pastra aerul elegant. Opteaza pentru unul clasic daca restul mobilierului este mai conservator sau pentru unul geometric, daca esti un amator al tendintelor moderne.

Exista si solutii pentru sufragerii mici: canapelele compacte fixe cu doua sau cu trei locuri. Acestea sunt ideale pentru camere de dimensiuni reduse. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, nu uita sa le asortezi cu niste perne pufoase si confortabile, care sa te imbie la momente de relaxare.

Masuta de cafea - o piesa care nu trebuie sa-ti lipseasca!

Masuta de cafea este un element care nu poate lipsi din nici o sufragerie. Oferta este foarte variata in acest sens, iar tendintele oscileaza intre forme de inspiratie geometrica si multifunctionalitate.

Preferatele designerilor de interior sunt, in acest sezon, masutele circulare si cele care incadreaza suporturi pentru ziare si reviste. Nu trebuie decat sa-ti alegi modelul preferat.

Fotoliile - minimalism sau eleganta clasica?

In ceea ce priveste alegerea fotoliilor potrivite, specialistii sugereaza doua tendinte importante: minimalism modern si eleganta clasica. In acest sens, marii designeri renunta la uniformitatea obisnuita si combina piese clasice, vintage, cu detalii moderne.

Acest trend este destul de avantajos, mai ales daca esti un fan al fotoliilor masive, clasice, cu imprimeuri delicate sau realizate din materiale pretentioase si totodata unul al pieselor de mobilier simple si de dimensiuni reduse.

Somproduct iti pune la dispozitie o gama foarte variata de produse destinate amenajarii casei si, pentru a te convinge de calitatea produselor lor, iti ofera o garantie extinsa pentru cele mai multe dintre ele. In plus, ai posibilitatea sa testezi orice produs timp de 60 de zile si sa il returnezi daca nu se dovedeste a fi ceea ce iti doreai.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului