Amenajarea casei

#fotolii #canapele #veioze #dormitor negru #masa neagra #amenajare negru

Vrei sa dai un aer elegant casei tale? Indrazneste s-o amenajezi in negru!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu misterios si elegant, poti opta pentru controversata nonculoare negru. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in culoarea veseliei: verde oliv.

1 Dormitor elegant

Desi negrul este vazuta drept nonculoarea care sugereaza tristete ori neliniste, folosita corespunzator in amenajarea locuintei, poate transmite vibratii pozitive. Astfel, daca iti doresti sa iti decorezi dormitorul intr-un mod elegant, poti folosi negru ca element de fundal pentru camera.

Peretii vopsiti in negru, precum si accesoriile decorative alese in aceasta nonculoare te pot ajuta sa amenajezi un spatiu modern. In cazul in care folosesti negru pentru decorarea dormitorului, este nevoie ca incaperea sa beneficieze de lumina naturala, pentru a crea un contrast armonios.

2 Living original

Daca vrei sa imbini originalitatea cu bunul gust in amenajarea livingului, poti opta pentru folosirea nonculorii negru. Astfel, poti alege ca masa sa fie neagra, la fel si scaunele care o inconjoara.

Tapetul negru de pe pereti impreuna cu fotoliile si canapelele din piele neagra creeaza un living elegant si inedit. Pentru a aduce un pic de lumina in incapere, este indicat sa folosesti un candelabru impunator, care sa ofere lumina necesara pentru o camera primitoare.

3 Birou eficient

Nonculoarea negru poate fi folosita si pentru amenajarea biroului de acasa. In acest sens, poti colora peretii in negru, la fel si obiectele de mobilier, precum biblioteca sau biroul.

Accesoriile decorative, cum ar fi draperiile sau veiozele, pot fi tot negre, insa este important sa aduci si un strop de culoare in incapere, pentru a a-ti crea o stare potrivita de munca. In afara de cartile colorate din biblioteca, poti alege sa folosesti si covoare in culori deschise. Astfel, vei obtine un spatiu in care sa muncesti cu spor, chiar la tine acasa.



Sursa foto: //uni-wall.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului