Amenajarea casei

#deco perete #cadou #voucher

Voucher cadou pentru produse de decor

Iata o poveste care m-a inspirit sa creez un voucher cadou pentru casa. Acum cateva zile am primit pe ultima suta de metri o invitatie la o zi de nastere. Am primit cu placere invitatia insa imediat m-am gandit la cadou. Hm…nu aveam timp sa ies in oras si chiar daca as fi avut timp, nu stiam ce sa cumpar. Mi-am dat seama ca e tot mai greu sa faci cadouri cuiva daca vrei sa-l si nimeresti, adica sa nu ii dai inca un obiect care sa stea undeva uitat si complet inutil pe un raft in sifonier sau in debara. Atunci ma gandeam ca persoana respectiva era mare amatoare de carti si imediat mi-a venit ideea sa –i iau un voucher cadou. Am cautat pe 2 site-uri de carti insa pas. Nimic, nu erau vouchere cadou. Am sunat la unul din magazine, la cel din orasul meu si asa am descoperit ca aveau voucher cadou doar la magazinul fizic. Desi eram intr-o usoara intarziere, am dat o fuga la magazin sa iau voucherul dar nu inainte de a sugera persoanei amabile care mi-a pregatit cadoul sa transmita personalului care se ocupa de administraea magazinului online sa se gandeasca si la vouchere cadou digitale. Ce util mi-ar fi fost in acea zi aglomerata sa nu mai fac un drum in plus!

 

Aceasta poveste m-a inspirit sa creez in magazinul propriu vouchere cadou de valori diferite pentru persoanele aflate in cautarea unui cadou util si placut dar si comod de achizitionat. Si uite-asa, dintr-o experienta proprie, incepand de azi, in magazinul online www.deco-perete.ro specializat pe comercializarea decoratiunilor de perete veti gasi vouchere cadou pentru decoratiuni perete . Valoarea incepe de la 50 pana la 250 lei astfel: voucher cadou de 50 lei, 80 lei, 100 lei, 120 lei, 150 lei, 200 lei si 250 lei. Iar faca vreti sa faceti un cadou de o valoare mai mare, se pot achizitiona mai multe vouchere.

Ce poate cumpara persoana careia ii dai voucherul cadou? In functie de valoarea voucherului, poate cumpara un tablou sau mai multe, stickere de perete sau de geam, fototapet sau o oglinda inramata. Toate produsele sunt pentru decorarea peretilor.

Cum se procedeaza daca vrei sa faci cadou un voucher de o anumita valoare? Foarte simplu! Alegi valoare de care vrei sa fie cadoul tau, il adaugi in cos, mentionezi in campul destinat comentariilor numele persoanei la care ii vei da voucherul cadou si vei alege o metoda de plata ( transfer bancar, paypal sau euplatesc.ro ). Dupa confirmarea platii vei primi pe email voucherul cadou pe care il vei trimite mai departe persoanei careia ii faci cadoul alaturi de urarile potrivite, fie il vei putea printa si i-l vei inmana personal intr-o pungulita mingnona de cadouri sau intr-un plic garnisit cu fundita. Atat de simplu si practic, nu? Unde mai pui ca persoana pe care o cadorisesti va alege ceea ce-i place cu adevarat si i se potriveste, conform cu gusturile si stilul ei. Fara alte cadouri cumparate neinspirat, fara goana prin magazine, fara sa-ti risipesti timpul pretios.

Poti oferi un voucher cadou pentru casa noua, pentru zile de nastere, cand mergi la cineva in vizita, pentru onomastice, de 8 martie.

Mi-am zis ca voucherul cadou este o facilitate moderna si practica pentru a face cadouri fara batai de cap. Iar daca crezi ca doar femeilor li se potrivste un astfel de cadou, te contrazic. Am constatat ca barbatii reprezinta peste 50% din clientii magazinului nostru specializat pe decoratiuni de perete. Acum abia astept prima ocazie sa fac un astfel de cadou! 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului