Amenajarea casei

#scaune #masini cusut #mobilier masini cusut #birou masini cusut

Vechile masini de cusut, piese de decor spectaculoase. Iata cum le poti utiliza

Vechile masini de cusut sunt adevarate obiecte de arta. Liniile lor perfecte, cat si farmecul lor natural te fac sa te simti parca intr-o alta epoca, de aceea aceste piese unice sunt ideale pentru un decor modern. Iata cateva idei spectaculoase de a folosi in decorul casei tale vechile masini de cusut.

1. Coltul de lectura

Versatilitatea vechilor masini de cusut este infinita. Fie ca folosesti doar anumite parti ale acestor piese, fie ca le utilizezi in intregime, vechile masini de cusut se pot transforma intr-un obiect de decor spectaculos pentru casa ta.

Una dintre cele mai simple variante ar fi sa realizezi cu ajutorul lor un colt de lectura uimitor. Asadar, asaza o masa de cusut veche intr-un colt al camerei sau al terasei si, alaturi de ea, aranjeaza-ti cartile preferate. Completeaza aceasta imagine fermecatoare si relaxanta cu un scaun din lemn, vechi, pentru a accentua atmosfera epocala, plina de emotie.

2. Biroul sic

In cazul in care lucrezi la domiciliu, spatiul de lucru este cel mai important loc din casa. Acest spatiu trebuie sa fie unul cat mai relaxant si in care sa domneasca atmosfera creativa. Masinile de cusut vechi te pot ajuta sa creezi in casa ta un spatiu de lucru uimitor, care sa pastreze insa si farmecul, si caldura caminului tau.

Foloseste asadar baza unei vechi masini de cusut si asaza pe ea un blat de sticla. Astfel, vei obtine un birou spectaculos, la limita intre modern si vintage.

3. Receptoarele

Receptoarele din holuri sunt piese indispensabile intr-o locuinta, iar aceste mese de cusut vechi sunt ideale in acest sens. Cu putina vopsea alba si lac poti transforma o masa de cusut veche intr-un receptor uimitor, care sa te binedispuna de fiecare data cand pasesti in casa.

4. Mastile de baie

Vrei un decor spectaculos si inedit pentru baia ta? Atunci masinile de cusut vechi se pot transforma intr-o masca fermecatoare pentru chiuveta ta. Versatilitatea lor uimitoare le face extrem de adaptabile oricarui tip de decor, fie el chiar si modern.


5. Mese auxiliare

Mesele de cusut vechi sunt piese de mobilier fermecatoare, asa ca, in cazul in care vrei sa iti intampini musafirii cu un decor special, le poti folosi ca mese auxiliare, pe care sa asezi cele mai uimitoare bunatati si dulciuri pentru musafirii tai.



Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea