Amenajarea casei

#agentie imobiliara # vanzare casa #anunt internet

Vanzarea casei si necesitatea de promovare

Locuinta pe care vrei sa o vinzi poate sa arate extraordinar, insa fara o buna promovare, cei interesati nu vor afla despre existenta ofertei tale pe piata. O promovare facuta corect te poate ajuta sa vinzi casa la pretul dorit si in timp util.


Vanzarea casei - promovare pe internet


Exista numeroase site-uri de imobiliare unde poti posta anuntul tau, insa este necesara o selectie. Alege-le pe acelea care au un trafic relevant si care dispun de mai multe unelte care te ajuta sa-ti personalizezi anuntul.

Uita-te la anunturile cu locuinte asemanatoare si gaseste-le minusurile. Cautarea pe internet este rapida si accesibila oricui, insa multi potentiali cumparatori se plictisesc sa vada acelasi limbaj de lemn si aceleasi anunturi anoste. Pentru ca anuntul tau sa iasa in evidenta, el trebuie sa fie mai bun decat restul si sa aduca ceva nou.

Pune fotografii cu fiecare incapere, fara sa omiti ceva. De exemplu, daca vinzi un apartament cu balcon si nu exista poze cu acesta din urma, imaginea anuntului tau va avea de suferit deoarece utilizatorii ar putea crede ca ascunzi ceva. Mentioneaza fiecare avantaj real al locuintei: luminozitate, imobil linistit, apropierea de mijloacele de transport etc.

O metoda inedita de a-ti promova locuinta pe care vrei sa o vinzi o reprezinta retelele de socializare. Poti publica pe Flickr fotografii si poti face un filmulet pe care sa-l pui pe Youtube. Twitter, Facebook sunt alte modalitati de a-ti face cunoscut anuntul. O astfel de promovare vine cu ceva in plus comparativ cu alte anunturi si creste sansele de a atrage atentia cumparatorului.


Vanzarea casei si relatia cu agentul imobiliar


Fa-ti o relatie buna cu agentul imobiliar si incearca sa-i usurezi munca si sa-i oferi diversi stimuli. De exemplu, un agent ar putea sa faca vizionari cu clientii la orice ora, chiar si cand nu esti acasa. Pune-te in locul agentului si incearca sa-i oferi un comision ceva mai mare decat al celorlalti agenti din aceeasi zona.


Vanzarea casei in mediul offline


Pe langa anunturile imobiliare publicate pe internet, cele din presa scrisa nu trebuie neglijate. Publica anuntul in ziarele locale si regionale. Deoarece textul este limitat la un anumit numar de caractere, scrie si rescrie textul anuntului pana reusesti sa redai toate informatiile importante, care atrag atentia.

Realizeaza fluturasi cu anuntul tau pe care sa-i imparti cunoscutilor sau sa-i distribui in zona in care locuiesti. Mergi prin cartier si lasa fluturasi cu anuntul tau pentru vanzarea casei.

Vorbeste cu vecinii de bloc care obisnuiesc sa se intalneasca frecvent si care sunt mereu la curent cu noutatile. Acestia pot raspandi vestea disponibilitatii casei tale.

Cauta si foloseste panourile informative de la locul de munca sau din institutiile publice unde lumea poate sa prinda un anunt.


Fa un eveniment deosebit


Atrage atentia asupra locuintei tale prin organizarea unui eveniment. Poti stabili o vizionare cu lume mai multa in cadrul careia sa scoti in evidenta valoarea casei tale. Acest lucru este indicat in special atunci cand vinzi o casa.

Poti organiza evenimentul ca o petrecere barbeque in care sa pui in evidenta curtea sau gradina. Daca ai o camera mai mare, aseaza cateva scaune, serveste aperitive si pune filmulete de familie din care sa reiasa anii minunati petrecuti in aceasta casa. Creeaza o atmosfera deosebita si atrage-ti clientii cu prezentare inedita.

Sursa foto: howstuffworks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare