Amenajarea casei

#decoratiuni #casa #amenajarea casei #obiecte

Utilizari multiple pentru diverse obiecte din casa

Ai folosit vreodata un borcan sau o supiera pe post de vaza pentru flori? Dar o vaza transparenta pe post de suport pentru lumarele decorative? Cand iti lipseste un anumit obiect foloseste-ti imaginatia si apeleaza la alte lucruri pe care le ai la indemana pentru a-l inlocui. Iata ce alte utilizari poti da pentru lucruri din locuinta ta:


1 Folia de aluminiu


Folia de aluminiu
este foarte utila in momentul in care vrei sa vopsesti usa sau diverse rafturi si dulapioare din casa ta pentru ca te ajuta sa protejezi clanta respective manerele de picaturile de vopsea.


2 Cofraje din carton


Cofrajele din carton sau plastic de la oua, respectiv fructe, pot fi folosite pentru a depozita obiecte fragile ca globurile si alte decoratiuni pentru Craciun.


3 Brose


Nu arunca brosele si pandantivele stricate. Foloseste un cleste pentru a indeparta partile ascutite si lipeste de ele magneti.

Ulterior le poti folosi pe post de magneti de frigider .


4 Platou de prajituri


Pentru o masa festiva poti folosi un platou de prajituri pe post de suport pentru lumanarele decorative.

De asemenea, paharele de sampanie folosite pe post de suport pentru lumanari sunt o alegere interesanta, foarte originala.
 

5 Cuier


Daca ai un cuier pe care nu-l mai folosesti il poti aseza pe post de suport pentru fotografii sau oramente de sezon.

Foloseste fasii din material cu dimensiuni diferite pentru a atarna de cuier foto sau obiecte decorative.


6 Rame foto


O rama foto pe care ai lipit carlige poate fi folosita pentru a atarna chei.

De asemenea, poti lipi de ramele respective magneti pentru a decora ulterior frigiderul sau alte obiecte din metal.

7 Elastice de par


Elasticele de par pot fi folosite pentru a tine legate mai multe obiecte  sau pentru a realiza un buchet de flori interesant.
 

8 Farfurii


In caz ca ai mai multe farfurii pe care nu le mai poti folosi in cazul unei cine pentru ca au forme si culori diferite, nu renunta la ele.

Foloseste-le in schimb pentru a colecta apa excesiva din ghivecele cu plante de interior sau pe post decorativ, pentru a aseza in ele diverse flori si plante uscate sau lumanarele decorative.
 

9 Radiera


Cateva bucatele de radiera lipite in spatele tablourilor, rafturilor si ramelor foto vor proteja peretele de eventualele zgarieturi.
 

10 Sosete


De asemenea, daca vrei sa muti canapeaua, masuta sau alte obiecte de mobilier ce au picioare, ca sa nu zgarai parchetul “imbraca-le” in sosete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea