Amenajarea casei

#design apartament mic #design apartament #amenajari interioare

Un apartament mic, design de mare efect

Un apartament de 40 de metri patrati poate fi suficient de comod si de spatios pentru o familie daca reusesti sa faci o amenajare corespunzatoare. Usor de zis, greu de facut? Nu chiar. Depinde de designer.

Si, de obicei, atunci cand ai un spatiu redus ori prea mare, dar si in general cand ai o idee si nu stii cum sa o pui in practica, mai bine apelezi la un specialist. Care va stii exact cum sa scoata in evidenta fix acele lucruri care dau culoare spatiului si-l transforma in ceea ce nici tu nu stiai ca iti doresti.  Este ce am simtit cand am vazut acest apartament, de ce sa ne ascundem, mic, e chiar mai mic cu doi metri patrati decat ultima garsoniera in care am locuit (ca si chirias, ca altfeeeel…), dar care da impresia unui spatiu mult mai generos.

Sa o luam pe rand: livingul. Simplu, deschis, ador tablourile alb-negru supradimensionate, mai degraba sprijinite de pereti decat atarnate, care dau un aer cool spatiului, dar in acelasi timp urban. Canapeaua a fost love at first sight, mai ales in culoarea aceasta tomnatica. Piele. Natura. Acasa. Pe scurt.

Bucatarie open space. Linie moderna, minimalista, fara inflorituri care ar aglomera spatiul. Totul este curat, griul da senzatia de spatialitate.

Dormitorul continua in aceeasi paleta cromatica. Fiecare spatiu este eficientizat, dar nu aglomerat. Confortabil, luminos, curat. Ma repet, dar este esential sa fiti organizati intr-un spatiu mic.

Baia cu mult lemn, perfecta. S-au mentinut tonurile neutre (tot un truc pentru a crea senzatia de adancime in spatiile mici

PS: Daca aveti o curiozitate, iata cum arata planul apartamentului:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea