Amenajarea casei

#halloween #decoratiuni halloween #decorare usa

Tu cum iti decorezi usa de Halloween? 3 idei care ar putea sa te inspire

Halloweenul, cea mai infricosatoare sarbatoare din an, se apropie cu pasi repezi, astfel ca daca te gandesti sa intri in spiritul evenimentului, trebuie sa pui la punct inca de pe acum toate detaliile. Usa de la intrare este perfecta pentru un decor demn de Halloween, mai ales ca toata lumea are ocazia sa iti admire opera. Inca nu stii cum iti vei decora usa de Halloween? Atunci urmatoarele idei ar putea sa te inspire.


1. Usa incruntata cu ochi "googly"

Daca nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a face decoratiuni complicate, poti oricand sa te rezumi la simple ornamente pentru usa de Halloween. O data pe an are si ea ocazia sa iasa in evidenta, asa ca nu ignora importanta momentului. Pentru a obtine o usa incruntata, ai nevoie de urmatoarele obiecte:

  • doua farfurii albe de unica folosinta
  • doua cercuri din hartie neagra
  • banda adeziva de mascare universala (scotch din hartie)
  • fasii din material colorat


Cu cele doua farfurii si cele doua cercuri din hartie neagra trebuie sa obtii ochii googly. Lipeste cercurile negre pe dosul farfuriilor, apoi lipeste farfuriile direct pe usa. Pentru a obtine sprancenele incuntate si gura, ai nevoie de bucati de banda adeziva alba. Cat despre par, acesta poate fi realizat din fasii de material colorat sau fasii din pungile de plastic de la supermarket.



Sursa foto: moderndaymoms.com


2. Usa cu panza imensa de paianjen

Panza de paianjen este laitmoitiv in casele bantuite, astfel ca devine elementul perfect pentru decorarea usii de Halloween. Ai nevoie de:

  • banda adeziva pentru mascare (pe care o poti cumpara din orice magazin de bricolaj sau hipermarket)
  • un paianjen din plastic
  • o tablita din metal


Lipeste banda adeziva pe usa astfel incat sa obtii panza de paianjen. In mijloc, fixeaza paianjenul din plastic, iar dedesubt lipeste o tablita din metal pe care scrii numele familiei tale.



Sursa foto: fortheloveofskinny.com


3. Usa cu panza neagra si coronita uscata

Nu in ultimul rand, daca vrei sa-ti transformi usa de la intrare intr-o adevarata vedeta a cartierului, confectioneaza o coronita din nuiele sau cumpara una gata facuta. Pe coronita poti prinde ce vrei tu, de la mici dovleci din hartie, pana la cranii, lilieci, ate colorate sau stafii in miniatura.

Pentru a intra si mai mult in spiritul de Halloween, prinde deasupra usii o bucata de panza neagra. Cativa paianjeni negri lipiti pe cadrul usii vor completa perfect decorul sumbru.



Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare