Amenajarea casei

#confort casa #amenajare casa #design interior

Trei secrete pentru o casa confortabila

Daca simti ca spatiul numit "acasa" incepe sa devina un loc rece, ingust si deloc placut, inseamna ca trebuie sa schimbi ceva. Si ce trebuie schimbat? Mare sau mica, orice casa poate fi confortabila cu mici trucuri de amenajare. Marele secret este sa incepi sa privesti in ansamblu si apoi in detaliu.

Incearca sa privesti per ansamblu si sa nu te concentrezi doar pe detalii minore, care tin de design si aspectul estetic. Poate ca o draperie colorata si un covor pufos schimba aspectul si confortul vizual, dar, cu siguranta, nu si confortul termic sau fizic.

Daca ar fi sa construim o harta a indicilor de confort, aceasta trebuie să cuprindă trei puncte esențiale, și anume:

1. Alege o mobila practica si utila

Dupa o zi obositoare de plimbat prin oras, prin stratiile de metrou si RATB, singura dorinta este sa gasesti un loc relaxant, intr-un spatiu confortabil, intim si, cel mai important, aerisit. Pentru ca multe persoane se plang de camere inguste si de putinul spatiu in care se invat atunci cand ajung acasa, comerciantii de mobila au venit cu o varianta foarte buna si economa: mobila la comanda. O solutie echilibrata intre frumusete si functionalitate, care sa se integreze perfect in casa ta.

Pentru ca bucataria este un spatiu comun intregii familii, designerii de interior iti recomanda o mobila de bucatarie la comanda. In felul acesta, iti poti personaliza bucataria, o poti transforma intr-un spatiu confortabil atat pentru gatit, cat si pentru luat masa cu familia ta.

2. Confortul deplin cu o centrala termica de apartament

Un alt secret pentru a avea o casa calduroasa si primitoare este nivelul de temperatura din fiecare camera, mai ales in sezonul rece. Iar dezvaluirea acestui secret o face chiar centrala termica marca Ariston. O centrala termica care respecta gradul ideal de confort termic si o solutie economica.

Pune pret pe confortul termic din casa. Este foarte important, ca la sfarsitul zilei, cand vii acasa, sa gasesti un loc confortabil si calduros.

Pastreaza un nivel de temperatura optim, astfel incat sa nu fii nevoit sa cauti toate paturile din casa, sa te imbraci cu haine groase, ca oricum esti satul de acestea cand mergi afara. In plus, o centrala termica proprie este o solutie si pentru intarzierele de apa calda din bloc.

3. Un mic rasfat pentru zilele cand vrei sa te simti comod si relaxat

Atunci cand vine vorba de confort, nu poti sa nu fii individualist si nu te gandesti la binele si confortul tau. Tot mai multe persoane cred ca a te simti confortabil tine doar de confortul termic si functional al casei. Ei bine, ingredientul secret de pe harta indicilor de confort este fotoliul masaj. Nu, nu mai este canapeaua principalul ingredient pentru o casa confortabila, nu mai este patul cel mai dorit la sfarsitul zilei.

Nu mai este un lux sa iti amenajezi casa cu un fotoliu de masaj. Acest produs este accesibil fiecarei persoane care doreste sa aiba parte de un moment unic de relaxare, chiar acasa.

Sursa foto: pinterest.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea