Amenajarea casei

#design baie #amenajare baie #sanctuar #baie

Transforma-ti baia intr-un sanctuar! 4 idei geniale din care sa te inspiri

Vrei sa-ti renovezi baia? Este momentul perfect sa-i oferi un look nou, complet diferit fata de cum te-ai obisnuit pana acum. Iata patru de amenajare a baii, in functie de persoanalitatea ta.

1. Baie Zen

O baie precum cea din imaginile de mai sus nu este deloc greu de amenajat. In schimb, iti confera senzatia de spatiu, chiar si intr-o incapere restrans datorita culorilor si a designului. Faianta bej, combinata cu faianta ce imita lemnul natural te duce cu gandul la natura. In plus, un cap de dus ce iese din tavan, este perfect pentru o baie relaxanta, ce imita foarte bine o ploaie torentiala. Adauga cateva plante si doua trei rafturi minimalistice ai ai obtinut baia perfecta!

2. Lemn, pietre si flori, pentru o atmosfera de spa

Iti place sa mergi la spa? De ce nu amenajezi baia in acelasi stil? Este foarte simplu, iar efectul este garantat. Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi baia cu faianta ce imita foarte bine lemnul. Adauga cateva pietre sub blatul de la chiuveta si in colt decoreaza cu plante (naturale sau artificiale). Efectul este garantat.

3. Relaxarea intr-o baie luminoasa

O baie luminoasa confera senzatia de spatiu. Chiar daca nu ai lumina naturala in baie, poti decora spatiul in nuante de alb. Albul creaza senzatia de spatiu. Alege o poeda deschisa la culoare ce imita pietrele, pentru un efect garantat. Pardoseala din baie nu trebuie sa fie lucioasa, pentru a preveni accidentele.

4. Baie in stil minimalist

Cele mai multe bai sunt extrem de mici. Din acest motiv trebuie decorate cat mai simplu, pentru a da senzatia de spatiu. Un design minimalist este perfect pentru o baie de apartament. Urmand linii simple, combinate cu forme solide si nuante cat mai deschise, vrei crea un spatiu curat, ordonat si aerisit.

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea