Amenajarea casei

#rame foto #decoratiuni #amenajarea casei #mobila reconditionata

Transforma ramele foto vechi in decoratiuni ingenioase: 5 idei simplu de realizat

Ramele foto sunt unele dintre cele mai frumoase decoratiuni din casa, deoarece ele pastreaza cele mai dragi amintiri pe care le ai cu familia, cu prietenii apropiati sau cu evenimentele importante din viata ta, insa sunt momente in care trecerea timpului sau micile incidente isi pun amprenta asupra cadrelor din lemn, plastic sau material metalizat. Nu te grabi sa arunci ramele foto vechi. Din ele poti realiza noi decoratiuni ingenioase, numai bune pentru a-ti infrumuseta caminul.


Suport pentru bijuterii

Bijuteriile se pot rataci cu usurinta atunci cand nu le pui la locul lor dupa ce le porti, dar in acelasi timp cutiile inchise pentru cercei si coliere iti pot da batai de cap atunci cand te grabesti sa pleci undeva si cauti un anumit accesoriu pentru tinuta ta. Daca ai o rama foto veche, o poti transforma in suport pentru bijuterii. Astfel, poti avea acces imediat la cercei, coliere sau bratari. Pentru a realiza suportul, trebuie sa inlocuiesti sticla ramei cu o bucata de panza cu ochi mici.



Foto:brokeandhealthy.com

 

Decoratiune pentru usa de la intrare

Cand vine vorba despre decoratiuni pentru usa de la intrare, doar imaginatia te poate limita. In rest, orice obiect care se agata iti poate infrumuseta usa, chiar si o rama foto veche. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti pe rama flori artificiale cumparate sau facute chiar de tine.



Foto:pinterest.com


Decoratiune pentru masa

Pentru aceasta decoratiune ingenioasa, ai nevoie de o bucata de material textil cu care invelesti placajul ramei si, optional, de doua manere pe care le prinzi direct pe cadrul ramei foto. Obtii o "tava" originala, pe care o poti folosi pentru a sustine diverse alte obiecte sau pentru a transporta cestile de cafea cand iti vin musafiri.


Decoratiune pentru fereastra

Iti place sa-ti infrumustezi ferestrele cu decoratiuni ingenioase? Ce ai spune daca ai refolosi o rama foto veche pentru a crea un ornament unicat? Pentru aceasta decoratiune ai nevoie de o ventuza pentru geam, de doua nuante diferite de mohair si un obiect care ar putea sa incapa in rama. "Imbraca" rama foto cu firele de mohair si agata decoratiunea ta de carligul ventuzei.



Foto:mommyx3insanity.blogspot.com


Decoratiune pentru bucatarie

Iti place sa-ti notezi intotdeauna lista de cumparaturi sau sa lasi biletele copiilor si sotului? Atunci cu siguranta vei gasi o utilizare ingenioasa pentru rama foto veche, pe care te gandeai sa o arunci. Cu ajutorul ei poti crea o tabla de scris numai buna pentru ca nimeni sa nu mai spuna ca a uitat la ce ora este programata cina.

Foto:lovelyish.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare