Amenajarea casei

#placa de intins parul #electrocasnice #par

Top 6 cele mai bune placi de intins parul

Parul indreptat cu placa are un aspect ingrijit si ofera doamnelor un look sofisticat. Cu toate acestea, specialistii avertizeaza asupra efectelor nocive ale acestui produs de ingrijire asupra parului. In ultima perioada, pe piata au aparut din magazinele de la noi din tara:


1
Titanium Pro Session


Este un produs profesional, folosit atat pentru coafuri drepte cat si pentru bucle. Tehnologia de raspandire uniforma a caldurii pe baza de titan asigura o alunecare extrem de usoara, astfel ca acest model de placa este mai eficient decat unul realizat din ceramica.

Totodata, aceasta placa de indreptat parul este dotata cu o tehnologia ultramoderna, ce foloseste ioni negativi pentru a preveni incretirea firelor de par in conditii de umiditate. Producatorii garanteaza ca acest tip de placa pastreaza un aspect lucios si sanatos al parului in timp. Pretul acestui model de placa de intins parul este de circa 500 RON.

Sursa foto: www.labelm.co.uk


2 Placa de indreptat parul Philips HP 4687


Acesta placa este confectionata din titan anodizat, pentru evitarea reactiilor chimice ce pot fi generate in momentul in care se folosesc produse de ingrijire a parului si placa in acelasi timp. Din cauza acestor reactii chimice, in timp, placile din ceramica obisnuita se pot deteriora, afectand rezultatele produsului si sanatatea firului de par. Pretul acestui model de placa de intins parul este de aproximativ 340 RON.

Sursa foto: www.holici-strojky.com
 

3 Placa de indreptat parul Rowenta CF 7710 Respect


Este dotata cu Invelis Ultrashine Nano Ceramic patentat, care da o stralucire aparte firului de par. Aceasta placa are programe prestabilite si display LCD cu in 3 culori in functie de sensibilitatea parului: rosu pentru par sanatos (gros, puternic); albastru pentru par fragil (subtire, uscat); verde pentru (uscat, vopsit, cu varfuri despicate, care se rupe usor). Pretul acestui model de placa de indreptat parul este de 320 RON.

Sursa foto: www.monclick.it


4 Placa de indreptat parul Braun ES3


Aceasta placa este dotata cu un sistem special denumit "Color Saver", care da luciu si protejeaza culoarea parului vopsit. Placa este confectionata din ceramica speciala, foarte fina, pentru o alunecare usoara si este dotata cu o functie speciala ce utilizeaza ioni pentru a reduce efectul de a parului. O alta caracteristica importanta a acestui model de placa de par este faptul ca se opreste automat daca este uitata in priza. Pretul unui asemenea aparat este de aproximativ 300 RON.

Sursa foto: www.preissuchmaschine.de


5 Philips SalonStraight Sonic HP 4666


Are placi de indreptare a parului acoperite cu ceramica nano-diamant, ce produc vibratii sonice moderate. Ceramica cu nano-diamante este cea mai dura suprafata fizica disponibila ce ofera o conductivitate termica optima, rezultatul fiind o suprafata neteda si rezistenta la zgaraieturi. Vibratiile sonice ajuta la distribuirea parului in mod uniform Aceasta inseamna ca parul aluneca pe placi mai usor si cu 30% mai rapid decat in cazul aparatelor de indreptat cu ceramica traditionale. Pretul acestui model de placa de indreptat parul este de circa 260 RON.

 

Sursa foto: www.solostocks.com

6 Placa de indreptat parul S9000


Este dotata cu tehnologie cu tripla protectie. Are placi inguste si flexibile , cu invelis ceramic, diamant si Teflon, pentru protejarea parului degradat si uscat. Totodata, este dotata cu sistem de hidratare a firului de par prin apasarea unui buton care porneste aburul. Pretul unui astfel de model de placa de intins parul este de 220 RON.

Sursa foto: www.sales4unow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului