Amenajarea casei

#confort casa #amenajare casa

Top 3 idei de a imbunatati confortul de acasa cu efecte benefice asupra sanatatii tale!

Casa noastra este locul in care ne relaxam si in care ne simtim cel mai bine. De aceea, in casa noastra investim in lucruri de calitate, care sa ne faca sa ne simtim bine si care sa ne ajute sa ne simtim in siguranta, liberi de constrangerile exterioare.

Orice casa poate fi imbunatatita, mai ales avand in vedere multitudinea de produse care sunt lansate in fiecare zi, pentru a ne imbunatati confortul. Iata cateva idei!

Achizitioneaza un scaun de masaj!

Un astfel de produs poate avea multiple beneficii asupra organismului tau, prin prisma faptului ca masajul oferit are menirea de a te face fizic sa te simti mai bine. Scaunele de masaj moderne asigura masajul indiferent de zona in care este necesar acesta. Masajul cervical, masajul lombar, masajul mainilor sau al gatului sau chiar masajul in zona picioarelor, toate acestea au rolul de a te destinde si de a te face sa te simți minunat acasa.

Este important de stiut faptul ca beneficiile unui astfel de scaun de masaj sunt multiple. Scaunul se integreaza foarte bine in peisajul unei case mobilate modern, dar si intr-o casa mobilata in stil clasic. Nu vei intalni conditionari in acest sens, iar gradul tau de multumire va creste semnificativ. In plus, un astfel de scaun iti ofera si posibilitatea de a economisi, deoarece in acest fel vei beneficia de masaj la tine acasa, fara bani cheltuiti la saloanele de masaj, fara cheltuielile aferente deplasarilor, fara investitii suplimentare.

Aseaza ghivece cu flori!

In orice casa, un ghiveci cu flori este oricand binevenit. Fireste, acesta va necesita putina atentie, deoarece o floare trebuie sa fie ingrijita, insa odata gasit ritmul, totul va merge ca pe roate. O floare iti aduce necesarul de oxigen in casa ta, absorbind emisiile de dioxid de carbon. Unele plante chiar te pot ajuta in ceea ce priveste aparitia unor daunatori, iar altele pot trai la fel de bine si cu putina grija. Important insa este faptul ca o floare are proprietatea de a schimba aspectul unei case, oferind o priveliste placuta, care te va duce cu gandul la o escapada intr-o zonă rurala, departe de aglomeratia orasului.

Investeste in baia ta!

Aceasta reprezinta un spatiu destinat rutinei zilnice de ingrijire si asa este perceput de catre multe persoane. Totusi, baia reprezinta totodata si un spatiu destinat relaxarii.

O cada generoasa, care sa iti asigure confortul, un sistem de incalzire potrivit pentru camera, adaptat nevoilor tale, acestea sunt doar cateva dintre considerentele care stau la baza crearii unei bai cu adevărat relaxante. Nu trebuie sa uitam faptul ca baia este mai mult decat un spatiu destinat nevoilor fiziologice. Este un spatiu in care ne putem gasi relaxarea de care avem atata nevoie, iar fiecare investitie facuta in acest sens este pe deplin justificata.

O casa poate fi mai mult decat o locuinta. Ea este spatiul in care te retragi atunci cand ai nevoie de mai mult. Atunci cand ei nevoie de timp pentru tine, in care tu sa te simti cu adevarat bine. De la aspectul estetic și pana la dotarile acesteia, fiecare lucru este important deoarece in definitiv toti cautam acelasi lucru. Confortul.  

Sursa foto: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea