Amenajarea casei

#piscina #inot contracurent # echipamente piscina # testeaza echipamente # echipamente hidromasaj piscina

Testeaza GRATIS la tine acasa echipamentele de hidromasaj si inot contracurent pentru piscina! Reduceri de preturi!

Ti-ai construit deja o piscina si doresti s-o faci mai moderna, un loc de distractie si de noi provocari? Pentru aceasta, inventatorul inotului contracurent, UWE Germania, iti da acum posibilitatea sa testezi echipamentul TREVI gratis, la tine acasa.

Cu acest aparat, care se monteaza foarte simplu pe  marginea piscinei tale, beneficiezi de inot contracurent si hidromasaj in mai putin de 2 minute.
Intrucat este un aparat de folosinta indelungata, este o utilizare mai rationala a bugetului dedicat piscinei daca il achizitionam in perioada de reduceri, decat in plin sezon. Asa ca hai sa profitam de reducerea de 15% oferita de firma RUWEPLUS, distribuitorul produselor UWE! 

Aparatele TREVI si TREVI LUX iti ofera optiunea de a te bucura de avantajele unei piscine moderne - inot contracurent si hidromasaj - fara a face nici o modificare piscinei tale. Aceste aparate se monteaza printr un dispozitiv reglabil pe marginea piscinei, se conecteaza la curent si sunt gata de a fi folosite. Sistemul de inot contracurent se activeaza pneumatic, iar duza complet ajustabila se poate roti la un unghi de pana la 30 de grade in orice directie, avand un debit reglabil de pana la 43 de metri cubi pe ora (12 litri pe secunda). Acest echipament ofera senzatia inotului in largul marii, contra valurilor, sau intr-o piscina de dimensiuni uriase, dandu-ti posibilitatea sa-ti decizi si sa-ti reglezi nivelul efortului...

   

Echipamentul poate fi folosit si pentru hidromasaj, avand o duza ajustabila care directioneaza jetul de apa si aer catre punctele dureroase ale spatelui, care astfel se relaxeaza, sau chiar catre zonele din care dorim sa reducem tesutul adipos. In plus, furtunul de masaj pentru corp si talpi ajuta nu numai la terapia spatelui, ci si la tratarea celulitei inestetice si a problemelor de circulatie a picioarelor. 

Daca va place sa inotati pe timp de noapte, va sugeram modelul TREVI LUX, care beneficiaza de un superb sistem de iluminare de 100 Watt.

Cand vine iarna, aparatul se demonteaza cu usurinta si se depoziteaza pentru a fi remontat in verile viitoare.

Daca aveti copii si prieteni dornici sa se ”joace” la aparat, puteti sta fara grija, pentru ca atat pompa cat si toate piesele componente sunt construite si testate la exigente standarde germane pentru o functionare sigura si indelungata in conditii grele, atat pentru apa dulce, cat si termala sau sarata. 

Daca doresti sa testezi gratuit aparatele TREVI, completeaza formularul de contact AICI si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant al nostru. Oferta este valabila pana pe 15 septembrie!

De asemenea, poti sa ne trimiti un e-mail si la office@ruweplus.ro sau sa ne suni la 0755032717 si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare