Amenajarea casei

#kika #mobila baie #amenajare baie #design interior #baie

Tehnologia si confortul unei bai pe stilul tau

Toamna este perceputa ca un anotimp al schimbarii, al inceputului si al reinnoirii. Iar atunci cand vine vorba de designul interior, noi toti suntem inspirati sa schimbam ceva in aspectul casei noastre.

 

O viziune clara te va ajuta sa definitivezi toate aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand amenajezi sau reamenajezi o baie. E esential sa stii ce iti doresti de la baia ta, iar cele mai noi tendinte iti vor face cu siguranta munca mai usoara.

La kika, colectia de toamna a bailor respecta tendintele de anul acesta, an in care predomina amenajarea in stil modern, lemnul in combinatie cu oglinda si metalul in tonuri de auriu, argintiu, inox sau cupru - preferate in 2016 si care ofera personalitate si stil.

Designerii recomanda folosirea lemnului in combinatii neasteptate, dar si a metalului ce confera o stralucire si un contrast aparte atunci cand este alaturat materialelor naturale. Metalul e, totodata, si cel care imprima personalitate zonei baii, el fiind folosit in picioarele de mobilier sau diverse accesorii.

Functionalitatea si confortul sunt doua criterii esentiale, iar designul modernist, cu linii bine definite, isi indeplineste cu succes scopul. Modelele traditionaliste sunt lasate deoparte anul acesta, iar ceea ce primeaza cel mai mult este folosirea spatiului la maximum si dotarea baii cu suficiente spatii de depozitare. Una dintre tendintele importante ale acestei toamne este orientarea catre bai minimaliste, elegante, care confera un echilibru perfect intre culoare si lumina.

Lumina joaca, intr-adevar, un rol foarte important in definirea ambientului, iar sistemele incorporate in bai creeaza, pe langa scopul lor functional, un joc de lumini si umbre elegant si rafinat.

Indiferent daca ai la dispozitie un spatiu generos sau unul mai mic, cu siguranta vei gasi printre modelele de la kika ceva care sa iti puna in valoare gusturile si ideile sau care sa iti indeplineasca toate criteriile estetice si functionale.

Un lucru foarte important de stiut este ca baile propuse de kika sunt premium cu sistem soft close integrat, iar toate piesele de mobilier sunt prelucrate si realizate astfel incat sa reziste excelent la umiditatea unei bai. Un alt aspect esential este ca programele de baie kika bifeaza la capitolul functionalitate, fiind echipate cu suficiente spatii de depozitare.

Majoritatea bailor propuse de retailer (Mondo Ronda, Leonardo –brand de colectie, Cassca, Swing, Vialo si Contea) sunt fabricate in Germania si beneficiaza de tehnologie moderna (iluminat LED cu actionaretouch sau chiar prin senzori). Ele au fie linii drepte si clasice, dar si forme atipice si curbate, reusind astfel sa raspunda mai multor tipuri de nevoi si exigente.

Aceste modele sunt configurabile, putand fi ajustate pe dimensiunile, fronturile sau culorile cerute de client, dar acelasi lucru se poate spune si despre elementele componente (seturile respective de bai pot fi realizate cu dulapuri cu oglinda sau cu oglinzi cu iluminat). Mai mult, ele pot fi prevazute cu diverse accesorii, de exemplu suporturi de prosoape pe lateralul mastii de lavoar sau cu sisteme inteligente de compartimentare a sertarelor. Toate acestea pentru ca utilizatorul sa simta si sa profite la maximum de experienta unei bai confortabile si functionale. Pentru eficientizarea spatiului, foarte in trend anul acesta este mobilierul suspendat, in culori care pun in valoare incaperea. Acestea sunt recomandate atat in spatiile mari, cat si in cele mai restranse.

Cel mai important aspect atunci cand incepi sa-ti renovezi baia este sa ai in vedere ca toate elementele sa fie in armonie perfecta. Doar asa, ele vor fi durabile in timp, iar tu vei beneficia de un spatiu intim in care sa te simti confortabil si de care musafirii tai vor fi impresionati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea