Amenajarea casei

#tapet diego #modele tapet #tapet

Tapetul, solutia pentru redecorari rapide si necostisitoare

Simtiti nevoia de o schimbare, dar nu vreti sa investiti intr-un proiect de redecorare de amploare? Usor de aplicat si de intretinut, tapetul este o solutie la indemana pentru a schimba radical aspectul unei incaperi cu un minim de efort.

Tapetul clasic – varianta sigura

tapet clasic

Daca aveti o locuinta mobilata in stil clasic sau daca pur si simplu nu doriti sa distrugeti armonia caminului, atunci puteti opta pentru un tapet cu un design cat mai simplu. Modelele in nuante pastelate, fie inchise, fie deschise, si motive subtile, in tonuri complementare, se integreaza cu usurinta in orice spatiu.

Tapetul modern – pentru cei mereu in tendinte

tapet art

Cei care isi doresc ca locuinta sa urmeze cat mai indeaproape trendurile actuale isi pot indrepta atentia spre colectia de tapete moderne, in tendinte. Pot alege intre modele cu motive indraznete, ce ies din tipare, modele in nuante vii, puternice, sau modele cu texturi atipice, cum ar fi cele ce imita alte materiale de constructii.

Tapetul natur - un colt de natura in casa voastra

tapet natur

O varianta agreata mai ales de adeptii stilului minimalist sau al celui rustic este cea a tapetului natur, care recreeaza anumite elemente din natura, cum ar fi scoarta copacilor, frunzele cu nervuri bine-definite sau pietrele rustice. Acest tip de tapet se potriveste mai ales pentru accentuarea unor anumite parti dintr-o incapere sau a unor pereti decorativi.

Tapetul de design – pentru firile artistice

tapet etno

In cazul in care doriti ca peretii locuintei sa fie in centrul atentiei, sa fie cei care dau personalitate caminului, atunci puteti opta pentru un tapet de design. Gama include modele moderne, vintage sau chiar retro, cu motive abstracte, florale sau entice, care sa satisfaca orice gusturi.

Daca doriti sa explorati intreaga gama de tapete, in stiluri, culori, modele si motive diversificate, va invitam sa vizitati magazinele Diego. Specialistii nostri va stau la dispozitie!

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului