Amenajarea casei

#stiluri design #design interior #idei design casa # design casa #design camera

Stiluri de design interior care iti taie rasuflarea

Shabby chic, suedez, toscan sau funky sunt doar cateva dintre cele mai atragatoare stiluri de design interior. De la accente romantice si decoratiuni vintage pana la candelabre luxoase si culori puternice, afla mai jos cum sa iti decorezi locuinta intr-un stil inedit de design interior!

Shabby Chic. Peretii de culoare alba, podelele si tavanele accentuate, accesoriile vintage si mobila desperecheata sunt punctele forte ale acestui stil. Acest design feminin este accentuat de accesorii in culori pastelate si modele florale. Totodata, stilul shabby chic este confortabil, relaxant si in acelasi timp elegant.



Stilul suedez. Unul dintre cele mai la moda stiluri de design interior, maximalismul, propune folosirea la maxim a spatiului disponibil, cu ajutorul mobilierului, a materialelor textile si culorilor vibrante, care invita la contemplare. Stilul suedez este similar, apeland la combinarea culorilor si a materialelor simple cu cele bogate si luxuriante, cat si la imbinarea mobilierului modern cu cel vintage pentru a oferi locuintei personalitate.



Stilul contemporan. Caracterizat prin culori solide, mobilier elegant cu linii clare si colturi ascutite, stilul contemporan este ideal pentru locuintele somptuoase. Peretii inchisi la culoare sunt completati de un mobilier cu linii simple, in culori puternice.



Stilul clasic contemporan. Culorile calde, in contrast cu opere de arta si tablouri, sunt reprezentative pentru stilul clasic contemporan. Mobilierul specific are linii curbe si confera senzatia de caldura si confort. Culorile folosite sunt complementare, iar decoratiunile interioare spectaculoase se transforma in punctul de atractie al casei.



Stilul funky. Culorile puternice, accesoriile inedite, potrivite mai mult pentru camera copiilor, sau mesele inalte sunt ideale pentru locuintele cuplurilor tinere. Fiecare element al incaperii este vizibil, iar mediul pare ideal pentru conversatii.



Stilul New York. Camerele spatioase, in stil open-space, sunt accentuate de culori neutre si mobila contrastanta. Marginile camerelor sunt puse in evidenta de un mobilier care nu ingreuneaza traficul. Punctele de atractie sunt obiectele de decor, precum candelabrele si operele de arta.



Stilul toscan. Originar din Italia, stilul toscan este un stil de amenajare rustic, inspirat de peisajele insorite ale Toscanei. Este ideal pentru o locuinta relaxanta si calda. Mobilierul si accesoriile sunt realizate din lemn, ceramica sau piatra, iar culorile sunt calde si reconfortante.





Sursa foto: trendir.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului