Amenajarea casei

#decorare casa #amenajare casa #casa de vacanta # stilul country

Stilul country creeaza o atmosfera feerica in casa ta de vacanta

Vrei sa creezi o atmosfera de vis, desprinsa parca din basmele minunate ale copilariei in casa ta de vacanta? Alege stilul country, un decor surprinzator, ce te uimeste cu simplitatea sa atat de eleganta si rafinata. Acest tip de decor este perfect pentru firile romantice, visatoare, dar si pentru cele care eleganta este un principiu de viata. Iata cateva decoruri in stil country ideale pentru casa de vacanta:


1. Bucataria in stil country

Stilul country se caracterizeaza prin luminozitate si mult alb, asadar incarca-te cu energia neutra a acestei nonculori ce exprima pozitivitate maxima si inclinare spre relaxare totala.

Stilul country este ideal pentru bucataria din casa ta de vacanta. Ferestre largi, inalte, si mobila la limita intre clasic si rural, ce se imbina armonios cu stilul vintage. Peretii bucatariei country vin si ei in nuante pastelate si plini de vesela cu motive etnice. De asemenea, noua tendinta in decor, de afisare a ustensilelor de bucatarie, este si ea integrata in stilul country modern.


2. Holul in stil country

Holul casei tale de vacanta trebuie sa fie unul primitor si foarte calduros. Stilul country este exact ceea ce iti trebuie pentru a-ti intampina musafirii cu un mediu relaxant si plin de armonie inca de la intrare. O simpla banca din lemn alba, incarcata cu perne decorative mici, in culori neutre, alaturi de cosuri de ratan pentru depozitare si cateva piese de mobilier din lemn masiv vor crea in holul casei tale de vacanta o aura pozitiva, ce imbie la descatusare.


3. Livingul country

Livingul country mentine aceeasi nota neutra in ceea ce priveste cromatica, dar si luminozitatea maxima. Acesta este completat de decoruri in nuante de auriu, ce emana eleganta si rafinament. Canapeaua cu imprimeuri florale vesele, insa in culori neutre alaturi de fotoliile masive, imbracate in tesaturi in dungi nu trebuie sa lipseasca nici ele din decorul country al casei tale de vacanta. Draperiile viu colorate, in note optimiste care sa sparga simetria culorilor trebuie sa se integreze si ele in ambientul rural al livingului tau din casa de vacanta.



Sursa foto: nyceiling.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea