Amenajarea casei

#grohe #set dus grohe #set dus #seturi-dus.ro #sisteme dus

(P) Seturi dus de calitate pentru bai moderne

Amenajarea locuintei in stil modern implica modificari majore si in interiorul baii. O incapere a relaxarii, baia merita investitia intr-o cabina de dus luxoasa, dotata cu cele mai noi tehnologii. In acest sens, seturile de dus Grohe se dovedesc a fi solutia ideala la problema amenajarii unei bai moderne si, totodata, relaxante.

O baie amenajata in stil modern are nevoie de aparatura pe masura. Pe langa aspectul estetic, insa, importanta este si functionalitatea instalatiilor sanitare pentru care optezi. Alegerea setului de dus potrivit intr-o baie moderna este esentiala, cu atat mai mult cu cat optiunea ar trebui sa aiba in vedere si dotarile destinate relaxarii.

Seturi dus de calitate sunt prevazute cu tehnologii de ultima ora. Astfel, poti gasi seturi de dus cu pulverzitator ce imita ploile in averse sau unele cu cap de dus rotativ ce permit o experienta similara celei dintr-un spa.

Pentru o experienta si mai placuta, sunt recomandate sisteme dus, prevazute cu numeroase capuri de dus. Incluzand un panou vertical, aceste sisteme de dus, ideale intr-o baie moderna, luxoasa, emit jeturi multiple de apa (concomitent sau nu) pentru ca tu sa ai parte de relaxarea dorita.


Seturi de dus marca Grohe


Grohe iti pune la dispozitie o oferta generoasa si variata de seturi si sisteme dus de inalta calitate, potrivite intr-o baie amenajata in stil modern. Seturi dus Grohe au la baza tehnologii de ultima ora care transforma experienta dusului intr-una atat relaxanta si comoda, cat si lipsita de probleme.

Printre altele, seturile de dus Grohe Tempesta sunt prevazute cu doua tipuri de pulverizatoare, cat si cu duze SpeedClean care impiedica acumularea calcarului in zonele cu apa dura. Mai mult decat atat, seturile de dus Grohe includ si un inel antisoc, plus tehnologia CoolTouch care evita supraincalzirea duzei si problemele adiacente. Nu in ultimul rand, seturi dus Grohe sunt disponibile la preturi pentru orice buzunar!

Produsele marca Grohe destinate cabinei de dus beneficiaza de o garantie de 5 ani si pot fi comandate oricand de pe site-ul seturi-dus.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea