Amenajarea casei

#ziua indragostitilor #feng shui #valentines day

Secrete Feng Shui pentru Ziua Indragostitilor

Multe persoane care au suferit esecuri in dragoste sau care vor sa starneasca pasiunea in relatia lor apeleaza cu succes la trucuri Feng Shui. De altfel, multi isi decoreaza casa dupa secretele Feng Shui pentru a balansa energiile si a le activa mai mult pe unele dintre ele. Iata cateva sfaturi feng shui pentru a creste pasiunea in cuplu de Valentine's Day:


1 Partea din sud-vest a casei este ca corespunzatoarea mariajului si relatiilor de dragoste. De aceea este bine a decorezi aceasta zona a casei cu pietre sau mini-fantazi arteziene.

De asemenea, cristalele si pietrele pretioase sunt folosite in vechea arta chinezeasca feng shui pentru remediarea situatiilor problematice si imbunatatirea relatiilor de dragoste.

Turcoaza
si smaraldul potejeaza impotriva negativitatii si pot atrage dragostea in timp ce rubinul va imbunatati viata sexuala alimentand pasiunea si starnind entuziasmul.


2 Chiar daca trandafirii rosii sunt reprezentativi pentru Valentine's day, expertii Feng Shui ne recomanda evitarea lor. Rosul simbolizeaza sangele astfel ca are conotatii negative si nu este recomandat sa-l folosesti in contextual in care sarbatoresti dragostea si fericirea.

In plus, trandafirii au spini iar florile cu spini sunt evitate de specialistii Feng Shui pentru ca alunga energiile pozitive.

Poti opta in schimb pentru trandafiri albi, roz sau portocalii cu spinii inlaturati sau pentru bujori.


3 Expertii Feng Shui recomanda decorarea dormitorului cu lampi sau lumanarele. Este bine sa asezi aceste obiecte in partea de sud-vest a camerei, pentru a stimul energiile corespunzatoare dragostei.

Este recomandat sa folosesti tot timpul perechi de obiecte, de exemplu doua lumanari in loc de una, doua lampe etc.


4 Pentru ca relatia ta sa nu fie perturbata de o a treia persoana este recomandat sa scoti oglinzile din dormitor.

Expertii Feng Shui spun ca oglinzile reflecta o terta persoana, un amant sau o ruda descurajanta, un prieten invidios etc., ce perturba relatia conjugala.

5
Fructele reprezinta sursa de viata si energie in Feng Shui astfel ca poti aseza in dormitorul tau un castron cu capsune.

De altfel, capsunile cu ciocolata reprezinta o sursa surprinzatoare de energie pentru tine si partenerul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea