Amenajarea casei

#amenajare casa #bellagio #bellagio casa #bellagiocasa.ro

Schimba lookul casei tale cu Bell'Agio Casa!

Daca resimti acut nevoia unei schimbari de decor in viata ta, imbunatateste lookul casei tale cu ajutorul complexului comercial Bell'Agio Casa, un magazin construit pe baza conceptelor de top de peste granite. Obiectele de mobilier si decoratiunile pe care le gasesti aici satisfac gusturi alese, pentru care varietatea, calitatea si bunul gust sunt conditii esentiale in designul casei.

O simpla vizita la magazinul Bell'Agio Casa, amplasat in centrul capitalei, iti poate oferi cele mai bune alternative pentru un camin ideal, adaptat viziunii personale de "acasa".

Complexul comercial ofera clientilor produse ale tuturor brandurilor importante din industria internationala, marci de referinta din Europa si Statele Unite, capabile sa completeze toate stilurile de amenajare ale locuintei: clasic, modern, eclectic sau minimalist, boem sau glamour.


Exemple de produse de top din stocul Bell'Agio Casa

Produsele se top din magazinul exclusivist Bell'Agio Casa fac partea din categoria celor care se gasesc si in multe resedinte de lux ale vedetelor de peste Ocean. In materie de mobilier, se pot gasi branduri precum Century Furniture (marca pe care insusi Oscar de la Renta a ales-o pentru locuinta personala), Lane Furniture (mobilier sub licenta National Geographic) sau decoratiuni de la Global Views sau Vagabond House.

La sectorul decoratiunilor, sunt disponibile branduri celebre europene, din Franta, Italia sau Germania, ce poarta semnaturile faimoase Ballarinni, Kitchen Aid, Gianini, Emile Henry, Guzzini sau Villeroy&Boch.

Un exemplu sugestiv este lampa de podea produsa de Artmax, de o calitate ireprosabila si un design original, dar si cu o inaltime de 193 de cm. Pret: 4,350,00 RON.



Pentru un design vintage, dar luxuriant, poti creste valoarea amenajarii locuintei cu ajutorul comodei cu 4 sertare, din lemn si blat de sticla, de la Artmax. Pret: 3.550,00 RON.



O cale excelenta de a adauga culoare designului interior este achizitonarea fotoliului Laures purple, produs de Bell'Agio Casa, cu brate din esenta de ratan si cusatura asortata cu tapiseria. Pret: 1.850,00 RON.



Orice living capata frumusetea clasica a unei piese de mobilier de calitate, mereu la moda, cu ajutorul canapelei din piele produsa de Violino, din tesatura elastica, puf si o concentratie din spuma de 36kg/m3. Pret: 8.200,00 RON.


Contact Bell'Agio Casa

Admira intreaga colectie de produse Bell'Agio Casa pe bellagiocasa.ro sau vizitand showroom-ul din Calea Rahovei 157D, Zona Uranus, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea