Amenajarea casei

#lenjerie #amenajarea casei #pat #dormitor

Schimba aspectul dormitorului cu o lenjerie de pat

Lenjeria de pat este un accesoriu extrem de important in amenajarea unui dormitor. Pentru a crea un aspect uniform, lenjeria de pat trebuie sa fie in concordanta cu restul mobilierului din aceasta camera. Este indicat ca aceasta sa fie confectionata dintr-un material de calitate , placut la atingere si rezistent, care sa-ti asigure un somn linistit.

Intra pe www. shop.4interior.ro si vei gasi o gama variata de lenjerii de pat, care se potrivesc perfect oricarui stil de amenajare. Confectionate din materiale de calitate, lenjeriile de pat de la www.shop.4interior.ro au un design deosebit, la un pret accesibil. Iata cum iti poti decora dormitorul cu o astfel de lenjerie :


1 Daca esti o persoana romantica, opteaza pentru o lenjerie de pat cu motive florale, in culori dulci, pastelate, cum este lenjeria Sultana.


2 Daca esti o persoana care are un dormitor amenajat in stil glamour poti opta pentru o lenjerie din bumbac satinat, foarte placuta la atingere, care va da un aspect luxuriant dormitorului tau. Poti alege din gama Issimo Home Satin Premium un model geometric german sau clasic grecesc, sau unul abstract, cu motive suedeze. Vei primi lenjeria intr-o cutie luxoasa, de culoare rosie, cu finisaj glossy, alaturi de un mic sapun cu ulei de masline pur-natural cadou.


3 Daca iti place luxul si iti doresti o lenjerie de pat personalizata si speciala, opteaza pentru una din gama Luxury. Aceste lenjerii, confectionate din materiale de calitate, sunt decorate cu pietre swarovsky sau cu broderie fina.

4 Pentru a te bucura de un confort maxim in timpul verii, opteaza pentru o lenjerie speciala de la Issimo Home din in. Aceste lenjerii absoarb foarte bine umezeala si indeparteaza transpiratia, mentin racoarea corpului si confera o senzatie de prospetime pe vreme caniculara.

5 Cu ajutorul unei lenjerii bine alese poti sa dinamizezi dormitorul. Ofera o pata de culoare incaperii optand pentru o lenjerie de pat in culori puternice si indraznete ca Esta  sau ca TAC din gama Percale.
 

6 Daca din contra vrei ca dormitorul tau sa nu epateze si sa folosesti o paleta de culori calde si odihnitoare in amenajarea sa, opteaza pentru o lenjerie din gama Elegance de la Issimo Home  sau Model jacquard. Aceste lenjerii de pat se disting prin designul desavarsit, elegant. Materialele din care sunt confectionate au culori pastelate si sunt decorate discret.
 

7 Daca esti adepta stilului contemporan si a culorilor neutre, poti opta pentru o lenjerie cu un model inspirat din natura, in nuante de bej, crem, maro, caramiziu, alb, cum este lenjeria Karya, de la Issimo Home.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea