Amenajarea casei

#scaune colorate #culori casa #decor interior #vopsea

Scaunele colorate, modalitatea inedita de a anima locuinta

Ai ajuns sa te uiti dezamagita la aerul anost care pare sa domneasca in bucataria si livingul casei tale? Poate e cazul sa faci o schimbare radicala in decor, dar asta nu inseamna neaparat sa schimbi mobilierul, ci doar sa ii adaugi un strop de colare care sa anime intreaga casa.

Look revigorant

 

Pentru un astfel de proiect ar fi bine a pastrezi scaunele vechi de lemn, chiar daca aspectul lor actual te deprima. Foloseste vopsele in nuante vii care sa dea un look revigorant vechilor scaune pe care le ai in casa si vei sesiza imediat schimbarea in decor. Combina culorile astfel incat sa ai un intreg curcubeu raspandit in jurul mesei si ti-ai asigurat o imagine tonifianta a casei.

Set intreg

 

Pentru o camera dedicata primirii oaspetilor poti apela la aceasta solutie folosind un set intreg de scaune pe care sa le vopsesti in aceeasi nuanta. Adauga insa si alte elemente de culori diferite in decorul camerei pentru a iesi din sfera monotoniei.

Schimba tapiteria

 

Nu te induri sa dai jos lacul de pe unele scaune si totusi ai vrea ca acestea sa capete o infatisarea noua? Schimba-le tapiteria cu stofe colorate alese dupa gustul tau si problema aproape ca s-a rezolvat de la sine. La fel de bine poti apela si la huse ori pernute care sa dea o imagine noua scaunelor din camera de zi.

Combina cu decorul

 

Intr-o bucatarie micuta sau pe o terasa din spatele casei nici nu trebuie sa iti bati capul prea mult cu gasirea unor scaune din acelasi set. Un taburet poate foarte bine fce pereche cu un scaun cu spatar, daca pe langa ele vei stii sa mixezi in mod inteligent decorul.

Pernute colorate asezate pe o bancheta, o masa din lemn vopsita in alb sau intr-o nuanta natur vor rezona perfect cu bogatia de culori in care se scalda acum scaunele trecute prin procesul de revopsire. De altfel, un decor retro, cu mese masive si multe elemente din lemn iesind in evidenta vor face din acest proiect o adevarata reusita pe care sa o afisezi cu mandrie in calea vizitatorilor tai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea