Amenajarea casei

#birou #mobilier birou #scaune de birou #scaune birou

Scaune de birou pentru casa ta

Scaunul pentru birou este ales de obicei astfel incat sa fie cat mai comod, sa aiba un material rezistent si o dimensiune potrivita pentru persoana care urmeaza sa il utilizeze. Exista mai multe tipuri de scaune de birou: scaune directoriale, de relaxare , ergonomice.

Scaune directoriale


Scaunul directorial a fost realizat special pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou. Acesta asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei perioade indelungate de lucru.

Unele scaune de birou directoriale au functie de masaj si sunt special create pentru oamenii foarte stresati, care nu au mult timp la dispozitie, dar care au nevoie zilnic de cateva momente de relaxare. Cu cat aceste scaune de birou au mai multe optiuni, cu atat pretul lor este mai ridicat.

Preturile scaunelor de birou se afla intre 200 si 1000 de ron.



Sursa foto : ecvv.com
 

Scaune ergonomice
 

Scaunele ergonomice se disting prin multitudiea de optiuni si reglaje care se fac la nivel lombar, dar si la nivelul bratelor si gatului. De cele mai multe ori, spatarul unui scaun ergonomic este confectionat din mesh (material gen plasa) pentru o mai buna circulatie a aerului.

De asemenea, scaunele ergonomice sunt prevazute cu un dispozitiv de reglare a inaltimii, dar si a balansului fata-spate.

Preturile acestor scaune de birou se afla intre 150 si 500 ron.

Sursa foto: o5.com
 

Scaune de relaxare


Scaunele de relaxare nu sunt destinate utilizarii pentru atunci cand stai la birou, dar sunt de mare ajutor la locul de munca, de folosit in pauze. Acestea sunt confectionate din materiale foarte moi, relaxante, care se muleaza perfect pe forma spatelui tau, iar unele dintre acestea sunt prevazute cu functie de masaj usor sau cu reglaj pentru zona lombara.

Preturile scaunelor de relaxare se afla intre 120 si 400 ron.

Sursa foto: bedzine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului