Amenajarea casei

#feng shui dormitor #amenajare dormitor #amenajare casa #feng shui #tehnici Feng Shui #energii Feng Shui

Reguli Feng Shui de care sa tii cont in amenajarea dormitorului

Dormitorul este locul in care petrecem o mare parte din timp. Aceasta este camera destinata relaxarii si odihnei. In momentul in care te hotarasti sa amenajezi aceasta incapere, trebuie sa tii cont de cateva reguli Feng Shui, daca vrei sa te bucuri de energii pozitive.

Culorile, foarte importante

In momentul in care amenajezi dormitorul, opteaza pentru culori care induc o stare de calm si relaxare. Ciocolatiul si vernilul sunt nuante potrivite pentru dormitor.

Patul, foarte important

Modelul patului este foarte important. Opteaza pentru un pat cu picioare, fara spatiu de depozitare. Spatiul de sub pat trebuie sa fie liber pentru a lasa energia pozitiva sa circule.

Pozitionarea patului este si ea importanta. Acesta nu trebuie sa se afle in linie cu usa de la intrarea in camera, ci in partea opusa a acesteia sau pe diagonala. De asemenea, in lateralele acestuia trebuie sa existe cate o noptiera.

Renunta la aparatura electronica

Televizorul, laptopul, tableta sau telefonul nu au ce cauta in dormitor. Toate acestea elibereaza energii negative ce iti afecteaza somnul si odihna. Daca folosesti telefonul mobil pentru alarma, achizitioneaza un ceas cu desteptator, ce functioneaza pe baterii si lasa telefonul in living in momentul in care mergi la culcare.

Alege decoratiunile cu grija

Si decoratiunile din dormitor trebuie alese cu grija. Acestea trebuie sa te reprezinte pe tine si ceea ce vrei sa ti se intample in viata. Asadar, alege cu grija obiectele de arta pe care le introduci in dormitor.

Plantele, foarte importante

Plantele naturale nu trebuie sa lipseasca din camera. Acestea aduc prospetime si elibereaza enrgii pozitive. In plus, oxigenul eliberat de acestea te ajuta sa te odihnesti mai bine.

Sursa foto: openspacesfengshui.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului