Amenajarea casei

#mov casa #culori casa #amenajare casa #violet

Putin mov nu strica. 5 idei de decor in nuante calme

Atunci cand rosul puternic si indraznet intalneste calmul albastrului iese aceasta nuanta versatila si foarte reconfortanta.

 

Culoarea mov este asociata cu puterea si ambitia. Atunci cand este folosita intr-o casa, are efecte pozitive asupra mintii si trupului, creand o energie inaltatoare, adaugand calm spatiului si incurajand creativitatea si imaginatia. De departe insa cel mai important atu al aceste culori este versatilitatea sa incredibila, ceea ce inseamna ca o poti personaliza pentru a va potrivi spatiului.

Iata cum scoti in evidenta tot ce are mai bun aceasta nuanta:

Monocrom

Acest dressing realizat aproape 100% intr-o nuanta pala de mov iti creeaza impresia unui spatiu mare, primitor. Covorul roz vine sa completeze perfect acest peisaj.

Mov regal

In cazul in care nu indraznesti sa utilizezi aceasta nuanta dintr-un capat in altul al incaperii, o poti folosi doar ca un punct focal. Foloseste movul regal pe un hol, spre exemplu.

Romantica nuanta a lavandei

Lavanda nu doar ca are un miros relaxant, dar are si o nuanta extrem de interesanta, de delicata. Foloseste aceasta culoare pe un perete pe care sa il transformi intr-un display neutru pentru piese ceramice. O canapea violet completeaza aspectul incaperii.

Lila

O varianta si mai calda a movului este acest lila, care are in componenta sa mai mult rosu. Cu aceasta culoare, incaperea devine un spatiu foarte cald si confortabil.

Mov-pruna

O baie iluminata naturala va arata excelent in aceasta culoare a prunei inca nu foarte bine coapte. Ii va spori luminozitatea spatiului si va crea incaperii o armonie desavarsita.

Sursa foto: elledecor.com, dabspaint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea