Amenajarea casei

#locuinta #confort #amenajare

Profita de confortul casei tale chiar de astazi

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai o podea deschisa la culoare, luminata si mai mult de razele soarelui? Ti-ai dorit sa ai o nisa in peretele din hol, unde sa poti aseza lumanari parfumate sau flori? Ai vrut sa dai petreceri in care sa le oferi prietenilor tai aperitive gustoase din recipiente delicate din ceramica alba? Nu mai visa, organizeaza-te si treci la actiune.



Pentru ca visele tale sa se implineasca, trebuie sa stabilesti care sunt acele lucruri care pot fi concretizate imediat. Chiar daca poate ca nu este posibil sa ai exact casa aceea luxoasa pe care ai vazut-o intr-o revista, nu inseamna ca nu poti avea nimic. Ia lucrurile pas cu pas si bucura-te astazi de confortul la care ai tot visat.

Iata cateva aspecte de care poti sa tii cont pentru a avea toate acestea:


1 Documenteaza-te bine


Chiar daca ai deja in cap o imagine a felului in care vrei sa arate casa ta, este bine ca aceasta sa fie foarte bine definita ca stil, culori, detalii etc. Uita-te prin revistele de specialitate, cauta pe internet, mergi prin magazine si noteaza-ti acele lucruri care iti plac. Se poate ca pornind de la ideea ta sa gasesti si alte lucruri, la care poate nu te-ai gandit initial.


2 Negociaza


Dupa ce stii precis ce ai nevoie, este bine sa profiti de ofertele promotionale sau sa gasesti mobilier la mana a doua , pe care il poti reconditiona. Gaseste piese inedite, care sa se potriveasca in spatiul casei tale si da-le o noua viata . Nu uita de negociere, pentru ca iti poate aduce reduceri considerabile.


3 Adu acasa confortul din alte parti


Daca ti-a placut ceva ce ai vazut in casa unor prieteni sau poate la vreun hotel in care ai fost, pune in practica acel lucru si in locuinta ta. Unele lucruri pot fi extrem de simple, dar cu un efect deosebit, asa cum se intampla, de exemplu, cu vazele cu apa si pietricele naturale, in care este asezat un fir de crizantema , pe blatul din baia unui hotel. Un alt exemplu sunt cosuletele din paie cu prosoape mici, perfect albe, rulate, pozitionate in fata oglinzii. Astfel de mici accesorii care ti-au dat un sentiment placut le poti avea si la tine acasa, fara sa fie nevoie de o investitie majora.


4 Foloseste lucrurile de calitate in viata de zi cu zi


Rasfata-te cu produse de calitate in viata de zi cu zi si nu mai pastra „lucrurile bune” pentru evenimente deosebite. Daca esti un mare amator de ceai, atunci inseamna ca probabil consumi aceasta bautura ori de cate ori ai ocazia. Cumpara un set deosebit, cu diverse accesorii prcum linguritele de lemn sau capacele de ceramica si foloseste-l in locul canilor obisnuite.

Atarna in baie un suport din material textil, cu buzunare, in care sa pui bureti naturali, diverse geluri, spume de baie, sapunuri etc si foloseste-le cat mai des.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea