Amenajarea casei

# pregatiri casa #pregatiri #revelion #petrecere #sampanie #anul nou

Pregatiri last minute pentru petrecerea de Anul Nou

Mai sunt cateva ore pana la Revelion si deja simti ca esti presat de timp? Daca iti doresti sa iti impresionezi invitatii, cu siguranta mai sunt cateva lucruri pe care inca nu le-ai facut sau la care nici macar nu te-ai gandit. Iata cateva pregatiri pe care le poti face pe ultima suta de metri, inainte de noaptea dintre ani.


Haina pentru sticla de sampanie

Ambalajul sticlei de sampanie nu este intotdeauna unul elegant, insa poate fi modificat cu usurinta! Infasoara sticla de sampanie intr-un prosop argintiu sau auriu (ideal este sa se asorteze cu restul decorului) si impresioneaza-ti invitatii cu o sticla demna de un restaurant de 5 stele. Cu siguranta acesta va fi un detaliu care va capta atentia tuturor si care va face diferenta.

Cutiute cu bomboane mentolate

Achizitioneaza cateva cutiute cu bomboane mentolate sau aromate, pune-le acestora cate o fundita si amplaseaza-le la intrarea in casa, intr-un bol din care invitatii tai sa se serveasca imediat dupa ce iti pasesc pragul.


Decoratiuni inedite

Daca ai in casa un suport inalt pentru mancare, nu iti ramane decat sa il imbogatesti cu fructe si dulciuri care de care mai interesante. Acesta trebuie sa fie amplasat pe o masuta sau pe un raft, departe de masa principala. Cu cat acesta este mai inalt si mai bogat, cu atat va bloca mai mult discutiile si interactiunea dintre invitatii tai.

Buchete cu flori

Daca masa ti se pare prea goala, o poti decora cu buchetele mici de flori. Ai nevoie de cateva paharele mici, transparente, si de cateva buchete formate dintr-un trandafir colorat si cateva frunzulite (pot fi si frunze de citrice).

Servete de masa colorate

Movul este culoarea anului 2013 in materie de aranjamente, asa ca profita de aceasta ocazie pentru a le arata invitatilor tai ca iti dai silinta pentru a-i introduce in noul an intr-o atmosfera cat mai moderna. Impatureste cateva servetele mov, indiferent ca acestea sunt din hartie sau material textil. De preferat ar fi ca acestea sa fie simple, cel mult cu insertii de fire metalice.



Sursa foto: blowoutparty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea