Amenajarea casei

#casa mica #locuinta mica #confort

Poti avea confort in 40 de mp? Sigur ca da! Cristina Bordoiu iti dezvaluie cum sa fructifici fiecare metru disponibil!

Cand a inceput proiectul de amenajare al apartamentului de 40 de mp, Cristina Bordoiu a avut foarte clar in minte ce vrea de la spatiul respectiv: sa fie functional, aerisit si primitor. Cam ce ti-ai dori de la locul pe care il numesti "acasa".

Bineinteles, e mult mai usor sa pui in practica ce iti doresti cand esti absolvent al Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu", pentru ca pornesti deja cu un bagaj de cunostinte care sa te ajute. Provocarea cea mai mare a fost sa deschida vizual spatiul, pentru ca incaperile aveau suprafete modeste, dar norocul a fost cu suprafata vitrata, neasteptat de generoasa, care a venit "la pachet" cu apartamentul. Tot in ideea de a amplifica senzatia de luminozitate, a mers pe culori deschise. Albul predomina in intreaga casa, atat la nivelul peretilor, cat si al mobilierului, insa arata tare bine in combinatie cu nuanta lemnului care vine sa adauge caldura.

"Am optat pentru o gama cromatica in culorile pamantului: cremuri, marouri si verde…ca si culori principale corespondente pentru nisip, pamant, vegetatie…si accente colorate care se regasesc in accesorii si decoratiuni. Aveam oricum cateva carti pe care asa puteam cel mai bine sa le valorific si alte cateva obiecte cumparate sau primite cadou. Toate isi cereau locul si am incercat sa-l gasesc pe acela care le pune cel mai bine in valoare", spune Cristina.

Citeste mai multe pe fabrikadecase.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului