Amenajarea casei

#podele 3d #pardoseala 3d #podele #amenajare casa #pardoseala #design interior

Podele 3D, noul trend care face furori in designul interior

Podelele 3D sunt la mare cautare in ultima vreme. Acesta sunt de fapt, pardoseli epoxidice decorative ce par ca prind viata datorita tehnologiei 3D cu care sunt create.

Pardoselile epoxidice, pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt mult mai bune decat cele din gresie sau marmura ori alt tip de materiale. Avantajul acestora este ca sunt termoizolante si hidroizolante. In plus, aceste sunt continue, neintrerupte, fiind foarte usor de curatat si intretinut. In plus sunt mult mai rezistente decat restul podelelor, fiind foarte greu de zgariat (spre deosebire de parchet sau gresie).

Un alt avantaj al acestor podele este durata mare de viata, acestea rezistand intacte minim 10 ani, in zonele de trafic intens. Se curata usor si datorita impermeabilitatii sale, pardoseala epoxidica este recomandata in special pentru amenajarea bailor, bucatariilor si spatiilor cu tranzit intens.

Designerii de interior au inceput sa o utilizeze tot mai des in designul interior. Desi la inceput se axau pe modele simple, uni, in nuante de alb, gri, negru sau diverse tipuri de maro, acum, datorita tehnologiei care a evoluat, aceasta poate avea o multime de modele, cele mai apreciate fiind insa cele 3D.

Modele marine, perfecte pentru bai

In bai, cele mai cautate modele sunt cele marine. De la plaje pe care se sparg valurile pana la apa in care inoata pesti sau din care sar delfinii, toate impresioneaza prin apectul lor si iti dau senzatia de clam si liniste.

Norisori in dormitor

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti inconjurat de nori? Imagineaza-ti cum ar fi sa te dai jos din pat si sa pasesti pe norisorii pufosi ce-ti zboara pe sub picioare.

Galaxie pentru living

Vrei sa ai universul la picioare? Este mai simplu decat credeai.

Iaz in bucatarie

Cum ar fi sa ai un iaz cu ratuste in propria bucatarie?

Modele de speriat musafirii

O podea cu o gaura imensa in mijloc, sau un cratar din care pare ca iese lava vulcanica, va da fiori, chiar si pentru cateva secunde, musafirilor ce-ti trec pragul.

Surse foto: bonsplans.us, aliexpress.com, beddinginn.com, dresslily.com, aliexpress.com, decoist.com, urbangardensweb.com, beddinginn.com, 11street.my

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare