Amenajarea casei

#pisici #hotel de lux #hotel pisici #vacanta pisici

Pisicile au de acum un hotel de lux dedicat lor

Masaj, pat cu baldachin, povesti pentru a face mai placut somnul, mancaruri speciale pe baza de somon si proiectii video cu pesti si scene de pasari. De asta au parte pisicile cazate la un hotel de lux din Anglia.

Hotelul de lux pentru pisicile rasfatate dispune de 11 apartamente individuale, fiecare cu o tema diferita, informeaza Romania TV.

Un apartament la "The Ings Luxury Cat Hotel", situat in localitatea Thornhill, Anglia, costa 48 de euro pe noapte, in timp ce o camera de baza costa 18 euro. In perioada in care stapanii sunt plecati, acestia primesc mesaje si email-uri de la personalul hotelului pentru a fi la curent in permanenta cu starea de sanatate a pisicilor lor.

Si in Romania exista servicii hoteliere asemanatoare. De exemplu, in Bucuresti, la pensiunea pentru caini si pisici de la Planeta Ham Ham, o noapte de cazare in camera VIP (Very Important Pet) costa 120 de lei.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea