Amenajarea casei

#obiecte decorative #amenajare casa #design #decoratiuni #personalizare casa

Personalizeaza, aranjeaza si bucura-te de noul aspect al camerei!

Exista multe moduri de a personaliza interiorul locuintei, de la mobila facuta pe comanda, la decoratiuni sau adaugarea unei pete de culoare pe pereti. Chiar daca a trecut moda bibelourilor si obiectelor decorative, tot ne raman niste portite interesante. De la vazele de flori si obiecte functionale, dar care au si rol decorativ, la perne si paturi.

Din experienta, stim deja ca un lucru micut, un amanunt in aparenta, poate schimba complet aerul unei camere. O vaza mare si colorata pusa langa geam, o folie lipita pe geam sau stickerele speciale pentru baie sau bucatarie. Poate daca detii deja propriul apartament sau casa, nu te mai gandesti la un mod de scurta durata de a iti personaliza locuinta, insa daca stai in inchirie, metodele temporare sunt o binecuvantare. In definitiv, tot vrei sa te simti ca acasa cand ajungi la locuinta, asadar ai nevoie sa personalizezi spatiul.

O idee ingenioasa este sa personalizezi, pe cat posibil, lucrurile pe care le vei putea lua cu tine mai tarziu, spre exemplu pernele decorative. Stii deja de serviciile de personalizare a canilor si tricourilor, asadar, poate ar trebui sa stii si de serviciul pentru perne personalizate de care poti dispune, daca iti faci cont pe site-ul Photofancy.

Partea frumoasa e ca iti poti personaliza perna exact asa cum iti doresti tu, de la poze cu animalutul de companie, la poze de cuplu sau modele inspirate din Picasso. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont pe site, sa alegi una dintre pozele puse la dispozitie de ei sau sa iti uploadezi propria poza si sa plasezi comanda. Iar la final ai sa primesti o husa de perna pufoasa si fina, din bumbac 100%, cu imaginea pe care ti-o doreai, potrivita gustului si stilului tau.

Simplu si eficient, la final nu iti ramane decat sa asezi perna unde iti doresti si sa te bucuri de cum arata spatiul tau de locuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare