Amenajarea casei

#clipsuri perdele si draperii #snururi perdele si draperii #perdele si draperii diego #perdele si draperii

Perdele si draperii decorate cu accesorii practice si estetice

Alegerea perdelei si a draperiei potrivite este intotdeauna o dilema. Fiind elementele cele mai vizibile de design interior, pot determina intreaga atmosfera a camerei. El ne infrumuseteaza decorul acesteia si ne ajuta sa obtinem intimitatea mult dorita.

 

Pentru a ne bucura de o incapere primitoare si calduroasa trebuie sa fim atenti si la micile detalii de design, cum ar fi prezenta unor vaze, pernute sau a accesoriilor din fata geamului. Daca aveti deja mobila cumparata si camera aranjata, puteti alege un set de elemente care sa dea viata decorului acesteia.

In perioada verii suntem mai deschisi la schimbari in locuinta si vrem sa reimprospetam locurile noastre preferate. Vremea calduroasa ne permite sa deschidem geamul mai des si sa ne racorim putin. Va este cunoscuta situatia cand deschideti fereastra, vantul bate foarte puternic si draperiile si perdelele zboara, cateodata doborand si anumite lucruri din camera? Pentru a evita astfel de situatii putem folosi cordoane de legare, accesorii metalice, snururi sau magneti.

snur gri de perdea si de draperii snur crem de perdea si de draperii

Cordoanele de legare pot da un aspect elegant oricarei perdele sau draperii, fiind ideale si pentru adunarea estetica a elementelor.

 clips crem de perdea si de draperii  clips negru de perdea si de draperii  clips alb de perdea si de draperii

La randul lor, clipsurile de decor le confera o nota unica, ajutand la scoaterea stilului personal in evidenta. La Diego veti gasi accesorii practice pentru prinderea perdelei, fiind totodata niste decoraţiuni splendide in locuinta dumneavoastra. Clipsurile pot prinde si o draperie mai subtire, nu doar o perdea!

Va invitam in magazinele Diego sa descoperiti toate accesoriile in nuante si modele fascinante, care va vor transforma casa intr-un spatiu plin de intimitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea