Amenajarea casei

#ghiveci #decoratiuni #decoratiuni metalice #masuta cafea

Ofera stralucire interiorului tau prin intermediul accentelor metalice

Obiectele decorative confera locuintei acea eleganta pe care designerii o recomanda intotdeauna. Anul acesta poti da o nota de prospetime casei tale cu ajutorul decoratiunilor in culori metalice, care au o subtilitate aparte si adauga totodata stil decorului. Cele mai potrivite culori metalice sunt auriul, bronzul si argintiul. Iata cateva dintre recomandarile designerilor potrivite pentru o noua ambianta in casa ta.

Fii cu adevarat original si accesorizeaza-ti zona unde servesti cafeaua si citesti ziarul cu o masa ceramica eleganta. Unghiurile ascutite si culoarea speciala de aur ars fac din masuta accesoriul perfect pentru un decor metalic.



Daca te simti cu adevarat indemanatic, poti realiza chiar tu o piesa unica cu accente metalice, care sa-ti schimbe aspectul camerei. Pentru a crea un obiect decorativ precum cel de la Monsterscircus (n.r. - din poza de mai jos), ai nevoie sa mixezi tonurile metalice cu cele neutre cum este, de exemplu, griul deschis al betonului.

Creeaza-ti propriile decoratiuni metalice

Foloseste diverse containere, o sticla sau un ghiveci pentru a da forma dorita betonului si apoi picteaza baza operei tale de arta in nuante aurii si argintii.



Totul tine de imaginatia si de creativitatea ta. O idee la fel de sclipitoare este cea de mai jos, creata de designerul Claire Zinnecker de la Camille Styles. Astfel, o banala caramida poate fi transformata intr-un obiect decorativ stralucitor, care sa tina aranjate cartile din biblioteca ta.

Vopseste caramida intr-un argintiu puternic si picteaz-o cu ce modele vrei tu. Obtii astfel un obiect special si subtil in camera ta.


Ia in considerare si accesorii in nuante metalice

Targurile de vechituri pot fi o adevarata comoara daca te gandesti sa-ti redecorezi casa cu nuante metalice. Aceasta pereche de pauni de la Dwell Studio a fost inspirata chiar dintr-un astfel de loc. Este creata din fier placat cu nichel si lucrata manual in India.



Daca ai o canapea intr-o nuanta neutra, cum este bejul de exemplu, poti sa-i dai viata cu aceste huse de perna metalice de la West Elm. Nuantele pamantii si lucioase in acelasi timp au accente argintii si aurii pe margini.




Sursa foto: decoist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare