Amenajarea casei

#obiecte iluminare #locuinta moderna #iluminare led #obiecte de iluminat #amenajare casa #led

Obiectele de iluminat cu led, ideale pentru o locuinta moderna

Iluminatul ambiental cu leduri este la mare cautare in ultima vreme. Pe langa faptul ca vei avea o locuinta sic, pe care multi o vor aprecia, te vei bucura si de mai multa siguranta, pe timp de noapte.

De cate ori nu te-ai trezit in toiul noptii bajbaind prin casa pentru a ajunge la lumina sau in incaperea dorita? Pentru ca ochii se obisnuiesc foarte greu cu lumina puternica a becurilor, poti inlocui o parte din obiectele de iluminat clasice cu unele cu led. Iata cateva idei de lampi cu led, pe care toata lumea trebuie sa le aiba in casa.

Lampa cu senzori, ideala pentru orice incapere

Lampa cu senzori se aprinde ori de cate ori detecteaza miscare. Lumina este calda, slaba ca intensitate, iar ochii de adapteaza rapid conditiilor. In plus, nu trebui sa bajbai dupa intrerupator. Este ideala atat pentru dormitor, cat si pentru hol sau camera de zi.

Lampa cu leduri pentru camera copilului

Daca copilului tau ii este frica de intuneric, il poti ajuta sa-si invinga aceasta teama cu ajutorul unei lampi cu led. Aceasta lampa are un iluminat slab, relaxant pentru orice privire. In plus, cele mai multe dintre modele de lampi pentru copii sunt special concepute pentru a ilumina tavanul astfel incat sa creeze senzatia unui cer instelat.

Banda pentru iluminare ambientala

Daca esti adeptul iluminatului ambiental, atunci poti apela la banda led. Aceasta banda este ideala pentru iluminarea televizorului. Banda led atenueaza senzatia de oboseala a ochilor atunci cand te uiti la televizor, pe intuneric. Culorile si contrastul au fost calibrate de echipe profesionale de tehnicieni astfel incat sa nu afecteze privitul la televizor.

Banda led poate fi folosita  si pentru iluminarea monitoarelor sau rafturilor ori altor obiecte de mobilier, totul este sa tii cont de faptul ca se incarca prin cablu USB. Astfel, nu trebuie sa investesti multi bani in corpuri de mobilier cu leduri incorporate!

Banda este insotita de o telecomanda care te va ajuta sa reglezi modul de iluminare, viteza de schimbare a culorilor, culoarea si intensitatea luminii.

Leduri pentru iluminarea toaletei

Ti se intampla des sa te trezesti in toiul noptii pentru a merge la toaleta? Atunci probabil ca stii cat de suparatoare este lumina normala pentru ochi. Daca iti doresti sa scapi de acest disconfort poti incerca vasul de toaleta cu senzor infrarosu. Lumina acestuia nu irita ochii. In plus, este prevazut cu un senzor de miscare. Vasul este prevazut cu opt culori diferite, pe care le poti alege dupa preferinta, sau le poti seta sa se schimbe automat.

Surse foto: themsfly.com, rediff.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea