Amenajarea casei

#mobila lem's #lems #dormitoare #canapele

O noua gama de dormitoare pentru tineret

Canapelele Lem's sunt gama cu cea mai mare crestere in prima jumatate a anului, avand un avans de 60% fata de aceeasi perioada din 2015. Piata de mobila a crescut cu aproximativ 10%, astfel ca dinamica gamei de canapele arata un interes ridicat al clientilor Lem's pe acest segment.

Cresterea se datoreaza extinderii optiunilor de finisaje pana la peste 250 variante, precum si introducerii noilor game Borgia, canapele cu recliner, si Moko, canapele extensibile cu un design modern –minimalist.

"Anul trecut peste 17.000 de clienti au comandat canapele in magazinele Lem's, iar gama diversificata pe care o expunem este unul dintre principalii factori care au incurajat clientii sa aleaga canapelele si fotoliile Lem's", declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Vara se extind gamele: o noua linie de dormitoare, pentru publicul tanar

Lem’s lanseaza in aceasta vara o noua linie de dormitoare, gama Box, accesibile si cu un design tineresc. Dupa succesul inregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem’s se adreseaza unui public tanar care apreciaza culorile si designul modern-minimalist, dar functional, linia Box completeaza gama de dormitoare Lem’s si propune o cromatica intensa si combinatii vivace de galben, verde sau rosu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

Ca si livingurile din gama Box, noile configuratii de dormitoare Box se situeaza pe un segment de pret accesibil. Astfel, o configuratie completa de mobila Box pentru dormitor cu pat, sifonier si noptiere porneste de la 2.200 lei.

"Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clientii Lem’s, semn ca publicul nostru isi doreste produse cu aer modern, culori vii si modularitate, care permite crearea unor configuratii exact asa cum isi imagineaza ei. intr-un an de la lansare, au ajuns sa reprezinte 26% din comenzile de living din retea. Ne asteptam ca si in cazul dormitoarelor sa vedem un feedback similar si estimam ca in cateva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare", sustine Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

 

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului