Amenajarea casei

#usa #living #amenajarea casei #decor

Modele deosebite de usi pentru living

Atunci cand vrei sa-ti alegi o usa " title=" usa " title="usa">usa ">usa pentru living este bine sa tii cont de modul in care este amenajata camera. Pentru a da un aspect interesant casei tale alege o usa pentru camera de zi diferita fata de restul camerelor. Uita de usile clasice din lemn sau cu geam si opteaza pentru unele mai deosebite. Iata cateva idei:

1 Usa din sticla


Usile din sticla dau o nota eleganta si sunt potrivite pentru un decor sofisticat. Acest tip de usi ofera luminozitate camerei si creeaz iluzia de spatiu mai mare. Exista pe piata zeci de modele de astfel de usi, transparente, semitransparente sau mate, simple sau cu diverse modele.

Sursa foto: www.modresdes.com

2 Usa sculptata


Usile din lemn cu modele sculptate se potrivest pentru spatiile mari, pentru casele decorate in stil rustic sau toscan. De asemenea, acest model de usi se potrivesc excelent pentru casele din lemn, cu grinzi.

Sursa foto: www.garymkatz.com

3 Usa frantuzeasca


Usile frantuzesti se deosebesc de celelalte prin faptul ca sunt alcatuite din panouri decorative din sticla. Aranjamentele si designul acestora sunt nelimitate. Astfel, poti alege panouri din sticla mai mici sau sa combini un panou mare cu unele mai mici. Sticla poate fi smaltuita, texturata sau gravata.

Sursa foto: www.wickes.co.uk


4 Usa glisanta


Intrucat pot fi confectionate din diferite materiale si in culori diverse, usile glisante pot fi adaptate usor oricarui tip de interior. Poti opta pentru o usa glisanta din lemn sau plexiglas pentru un design modern sau pentru una cu geamuri daca vrei sa creezi un decor asiatic.

Sursa foto: www.3rings.designerpages.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare