Amenajarea casei

#paturi #pat-seif #pat supraetajat #modele paturi #par carte #pat hibrid de apa #canapea multifunctionala

Modele de paturi inedite pentru micile tale secrete

Esti in cautarea unui pat confortabil, care sa fie insa si util in ceea ce priveste depozitarea lucrurilor ce ti se pare ca se inmultesc pe zi ce trece? Iti propunem cateva modele de paturi inedite, dar si foarte utile, care sunt construite pe un cadru restilizat, cu un design foarte curajos. Iata cele mai excentrice modele de paturi, ce pot schimba complet aspectul dormitorului tau:


1. Patul cu cadru in forma de carte

Daca vrei ca micutii tai sa aiba un somn linistit si suficient spatiu, poti renunta la banalele modele de paturi suprapuse si sa optezi pentru un pat in forma de carte, bine delimitat.

Aspectul sau inedit si excentric, ce te imbie la o lume parca desprinsa din basme, ii va incanta pe micutii tai, care abia vor astepta sa vina ora somnului, pentru se pierde in imensitatea acestor pagini moi ale ineditului pat creat de Yusuke Suzuki.


2. Pat hibrid de apa

Daca iti doresti cu ardoare sa te relaxezi intr-o cada plina cu apa, insa ti se pare destul de incomoda si, in plus, te-au speriat si numeroasele stiri cum ca dormitul in cada de baie poate duce la diverse accidente si chiar la inec, este momentul sa incerci noul pat hibrid de apa.

Acesta este perfect pentru zilele in care vrei sa te relaxezi pur simplu, dupa o zi epuizanta la munca. Ineditul pat dispune de un sezlong ergonomic foarte confortabil si o lampa cu halogen a carei intensitate poate fi reglata. Bulele si temperatura apei, pot fi, de asemenea, reglate manual.


3. Patul seif

Daca vrei sa iti tii lucrurile de valoare in cea mai mare siguranta, poti sa iti achizitionezi un pat in forma de seif. Acesta este realizat din fier si are si cateva incuietori foarte sigure. Acest model de pat este destinat in special batranilor sau persoanelor care strang lucruri de valoare sau nu au incredere in sistemul bancar.




4. Canapeaua multifunctionala

In cazul in care cauti de foarte multa vreme o canapea care sa nu ocupe foarte mult loc, insa care sa ofere destul spatiu de dormit, atunci este momentul sa cunosti canapeaua care se tranforma printr-o singura miscare intr-un pat supraetajat extrem de confortabil si spatios.





Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea