Amenajarea casei

#mobila #alegere mobila # spatii mici #alegere mobilier #mobilier multifunctional

Mobilierul multifunctional, solutia excelenta pentru camerele mici

Camerele mici reprezinta o adevarata provocare atunci cand trebuie amenajate. La ce esti dispus sa renunti pentru a avea un spatiu aerisit si a nu te simti sufocat de decorul aglomerat? Din fericire, nu trebuie sa renunti la nimic, chiar daca ai camere mici. Solutia pentru aceasta problema o reprezinta mobilierul multifunctional, adica acele piese de mobilier care pot lua diferite infatisari, sunt functionale si in plus arata excelent.


Biblioteca transformata in pat suspendat

Dorinta designerilor de a gasi cele mai ingenioase solutii pentru economisirea spatiului a dus la "nasterea" unui mobilier multifunctional menit sa indeplineasca toate cerintele clientului: un spatiu bine organizat si decor elegant.

La prima vedere, mobilierul din imagine pare o simpla biblioteca cu rafturi pentru depozitare si sifonier, insa ea poate fi rapid transformata in pat pentru o persoana. Cele doua placaje albe reprezinta, de fapt, cadrul patului.

Un astfel de mobilier multifunctional te poate ajuta sa economisesti mult spatiu in camera de zi, in dormitor sau in camera copilului.




Perete care se transforma in pat

Compartimentarea spatiului din casa te ajuta sa profiti din plin de fiecare coltisor liber. Astfel, daca optezi pentru impartirea camerei de zi in dormitor si birou, de exemplu, poti recurge la un truc genial: peretele care se transforma in pat.

Mobilierul multifunctional are un design modern si elegant si nici prin cap nu ti-ar trece ce se afla dincolo de placajul vertical. In timpul zilei, patul poate ramane ascuns in perete, iar seara poate fi desfacut cu usurinta, fara sa stirbeasca din frumusetea decorului.


O singura masa, mai multe dimensiuni

De cate ori nu ai visat sa ai o masuta de cafea care se transforma intr-o masa pentru 10 persoane in doar cateva secunde? Mobilierul multifunctional gandit de designeri acopera si acest aspect. Pentru zilele in care nu astepti musafiri, poti alege o masa inalta pe care o poti folosi ca suport pentru decoratiuni sau pentru cestile de cafea. Cand ai musafiri, pur si simplu o desfaci, ii adaugi 2 placaje si obtii o masa mare, ideala pentru o cina in familie.





Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului