Amenajarea casei

#mobila reconditionata #culoare mobila #scaune #dulap #renovare #noptiera #masa de bucatarie

Mobila inmuiata in culoare, noul trend

Ce poti face atunci cand ai o piesa de mobilier care iti place, dar ai vrea sa o faci cu totul speciala? Aplica-i o tusa de culoare. Dar nu "din cap pana in picioare", ci doar inmoaie-o putin in vopsea. Precum in imaginile urmatoare.

 

Scaunele



Probabil ca cel mai simplu este sa schimbi aspectul unui scaun. Scufunda-i pur si simplu picioarele in galeata cu vopsea. E rapid si eficient, iar efectul este unul extrem de jucaus. Culoarea in doua tonuri le da un aspect unic si le face sa iasa in evidenta.



Iata si niste scaune care par scufundate in cafea. Practic, de aceasta data nu au mai fost inmuiate picioarele in vopsea, ci jumatate din spatar si jumatate din picioare au fost vopsite in alb. Efectul este spectaculos, surprinzator!

Dulapul



Un dulap nu il vei putea inmuia pur si simplu in vopsea, va trebui sa folosesti o pensula si banda adeziva pentru a trasa o linie dreapta. Insa oricat de dificil ti s-ar parea, rezultatul iti va placea la nebunie. Si asta pentru ca piesa de mobilier va parea cu totul noua si absolut originala.

Masuta de la intrare



O piesa de mobilier din lemn natur poate parea inexpresiva, fara personalitate. Insa poti schimba rapid asta. Vopseste tablia mesei si partea de sus a picioarelor. Lasa doar 20 de centimetri din inaltimea picioarelor mesei neacoperite de culoare.

Masa de bucatarie



Iata si o masa speciala. Desi are un design simplu, adaugarea unei pete de culoare pe picioarele acestei piese de mobilier o scoate cu totul din anonimat. Rozul neon este o nuanta foarte indrazneata, care ofera o vibratie puternica dinning-ului.

Scaunele inalte



Aceste scaune inalte precum cele folosite la bar au fost mai intai vopsite in negru, apoi portiunea inferioara a picioarelor a fost acoperita cu vopsea aurie. Chiar daca le folosesti pe post de scaun sau doar ca suport pentru ghivecele de flori, sunt extrem de decorative si nu raman neobservate.

Noptiera



O tusa de culoare poti da si mobilierului din dormitor. In acest caz, masuta-noptiera ale carei picioare au fost inmuiate in vopsea rosie, pentru un aspect foarte sic.

Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea