Amenajarea casei

#decorarea locuintei #noblesse #galeriile noblesse #galeriilenoblesse.ro

Sfaturi utile pentru o casa eleganta

Atunci cand vine vorba de stil, Galeriile Noblesse au cate ceva pentru a satisface gustul fiecaruia. Astazi a venit randul prezentarii stilului clasic, un stil ce nu se demodeaza niciodata, ba chiar devine mai valoros o data cu trecerea timpului. Pentru a va ajuta in decorara locuintei in acest stil absolut superb, Galeriile Noblesse vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va prezinta care sunt regulile ce trebuie pastrate in decoratiunile clasice.

Decorul clasic se caracterizeaza in primul rand prin piese de mobiler masive, dar in acelasi timp elegante, care va ajuta sa va transformati locuinta intr-o casa cu aer nobil. Galeriile Noblesse dispun de o gama variata de astfel de piese de mobilier, de la canapele si fotolii clasice si pana la dressing-uri masive, suflate cu foita de aur.


Mobilierul

In stilul clasic nu paleta de culori face diferenta, ci atentia la detalii. Piesele de mobilier prezentate de catre Galeriile Noblesse sunt lucrate din lemn masiv, atent sculptat, pentru a imbina perfect atat partea estetica, cat si cea practica. Colectiile Sogni D'Amore sau Mantegna va vor ajuta sa transformati livingul intr-o camera deosebita, in care va veti simti ca un adevarat nobil, dar unde veti putea pastra elemente contemporane intr-o simbioza perfecta, astfel incat spatiul nu va fi sufocat, fiind decorat cu bun gust.

Acestea sunt si principiile care trebuie sa se regaseasca intr-o locuinta amenajata in stilul clasic: utilitatea, frumusetea si stabilitatea (utilitas, venustas, firmitas).


Peretii

Ce ar fi stilul clasic fara peretii decorati potrivit principiilor estetice antice? In vechiile civilizatii, coloanele, capitelurile, mozaicul sau marmura erau de nelipsit. Astfel, peretii pot fi decorati cu ajutorul ancadramentelor, in interiorul carora puteti expune cate un tablou cu rame aurite sau o decoratiune, cum sunt vazele de dimensiuni mai mari. Specialistii de la Galeriile Noblesse recomanda imbracarea peretilor cu ajutorul tapetului de natura textila, acesta fiind singurul care confera camerei tale eleganta dorita.


Marmura si granitul

Din stilul clasic nu trebuie sa lipseasca pardoselile din marmura sau granit, in timp ce parchetul trebuie sa fie din lemn cu intarsii din esente rare. In anumite camere puteti opta pentru covoare clasice, din lana sau matase naturala. Galeriile Noblesse va prezinta mai multe colectii de astfel de accesorii de unde puteti alege.

Sursa foto: galeriilenoblesse.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea