Daca locuiesti intr-o casa unde nu ai suficient spatiu si ti se pare ca te sufoci, foloseste-te de oglinzi pentru a-ti face locuinta mai primitoare. Oglinzile arata spatiul vizual mai mare decat este in realitate si, in plus, creeaza efectul vizual de lumina naturala.

Pentru un impact mai mare, foloseste oglinzile in diverse locuri din casa. La intrare in hol, in baie sau chiar sufragerie.

Oglinzi in baie

Daca baia este mica, poti pune oglinzi pe toti peretii liberi. Acestea vor reflecta lumina in baie si vor crea senzatia ca este mai spatioasa. Nu este neaparat nevoie sa folosesti o oglinda mare. Poti sa utilizezi o colectie de oglinzi mai mici, dar aranjate intr-un mod creativ.

De asemenea, poti pune oglinda si pe usa de la baie. Simbolic, o oglinda amplasata pe usa de la baie face aceasta camera sa "dispara", o separa de restul casei.

Oglinzi in holuri

Holul este, de obicei, o camera intunecata, chiar si atunci cand luminile sunt aprinse. De aceea, este necesar sa agati oglinzi decorative de-a lungul peretelui. Cu ajutorul oglinzilor contribui la raspandirea luminii in cele mai ascunse colturi.

Oglinzile din sufragerie

Sufrageria este locul optim pentru a adauga oglinzi. Cu acest tip de decor, spatiul devine estetic si, din punct de vedere vizual, se dubleaza ca dimensiune.

Daca oglinzile acopera un perete intreg, efectul din sufragerie va fi unul pozitiv, pentru ca reflecta locul in care isi petrec timpul si se simt bine toti membrii familiei. Practic, este vorba de dublarea unei energii pozitive si de crearea impresiei de largire a unui loc in care te simti bine, un loc incarcat cu energie pozitiva.

Atentie! Este important ca oglinzile sa fie in permanenta curate, astfel inccat energia sa circule liber, in flux continuu si lumina sa se poata reflecta corespunzator.

Sursa foto: www.homedit.com

  •   2013-03-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Boala care

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Pancreatita acuta la caine

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii