Amenajarea casei

#obiecte amenajare birou # lucru de acasa #amenajare casa #amenajare birou acasa #sfaturi amenajare birou #amenajare birou

Lucrezi de acasa? 5 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a obtine un spatiu de lucru confortabil

Spatiul de lucru trebuie sa fie unul curat si frumos amenajat, indiferent ca lucrezi de acasa sau de la birou. Avantajul celor care lucreaza de acasa este ca isi pot decora spatiul de lucru dupa bunul plac, alegand culorile preferate si decoratiunile care li se potrivesc. Iata care sunt lucrurile care nu trebuie sa-ti lipseasca de pe birou, daca lucrezi de acasa.

Joaca-te cu lumina

O sursa de lumina este un must pentru spatiul de lucru. Poti opta fie pentru o lampa de birou, fie pentru o lampa de interior cu picior inalt, pe care sa o pozitionezi langa birou. Opteaza pentru o lampa care ofera lumina calda si nu rece, deoarece aceasta din urma duce la obosirea ochilor.

Un obiect de arta

Un obiect de arta, care sa te inspire, nu trebuie sa-ti lipseasca. Poate fi o statuie in miniatura sau un tablou care sa aduca un plus de valoare spatiului de lucru. Indiferent pentru ce optezi, alege ceva care sa te reprezinte.

Sursa foto: pinterest.com

Nu uita de flori

Fie ca vorbim despre flori in vaza, fie ca vorbim despre flori in ghiveci acestea nu trebuie sa-ti lipseasca de pe birou. Daca nu ai spatiu, poti opta pentru plante in miniatura, ori pentru vaze mici in care sa adaugi un singur fir din florile preferate.

Investeste intr-un scaun confortabil

Cand alegi scaunul pentru birou nu trebuie sa te zgarcesti. Alege un scaun confortabil, dar care, in acelasi timp sa fie ergonomic pentru a-ti oferi o buna sustinere a coloanei. Evita insa scaunele din piele sau imitatie din piele daca ai animale de companie.

Spatii de depozitare

Creeaza spatii de depozitare, pentru ca biroul sa fie intotdeauna ordonat. Un birou ordonat creste intotdeauna productivitatea. Daca biroul este pozitionat la perete, profita de acest lucru pentru a realiza polite sau chiar pentru a instala un dulap deasupra lui, unde sa-ti depozitezi cele necsare. Si un rollbox este o solutie utila, insa alege unul care sa nu fie realizat in stil business. Pe birou pastreaza doar suportul pentru ustensilele de scris, laptopul si o agenda.

Sursa foto principala: impressiveinteriordesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea