Amenajarea casei

#nunta #locatie #restaurant #cort de nunta

Locatii pentru o nunta de vis

Pentru fiecare dintre noi, ziua cea mare – nunta – trebuie sa fie un moment unic de care sa ne aducem aminte cu placere toata viata! Si cum locatia este unul dintre punctele forte ale petrecerii, aceasta trebuie aleasa cu multa atentie pentru a fi siguri ca veti avea parte de o nunta ca in povesti.

 

Daca va aflati in cautarea locului de vis in care sa va desfasurati nunta, pentru a va veni in ajutor, am realizat o selectie cu locatiile cele mai cautate din acest an, in special de catre vedetele autohtone.

Palatul Stirbei , numarul 1 in topul preferintelor vedetelor

Mihai Petre si Elwira Duda, Cristian Chivu si Adelina Elisei , Cristina Spatar si Alin Ionescu sunt cativa dintre cei care au ales sa-si organizeze in acest an fericitul eveniment la Palatul Stirbei din Buftea. Daca te intereseaza sa petreci in acelasi loc trebuie sa stiti ca inchirierea cortului costa aproximativ 5000 de euro si incap in jur de 150 de invitati.

In interiorul acestuia, mai precis in sala „Maria” poti invita chiar 600 de invitati, dar va costa 6.500 de euro. De asemenea, pentru capela unde va avea loc ceremonialul religios tariful este de 1.200 de euro. Costurile nu se opresc aici daca va doriti sa mergeti pe un covor rosu, sa aveti decoratiuni si aranjamente florale speciale, foc de artificii etc.

Palatul Mogosoaia , o nunta cu printi si printese

Solistul trupei Parlament si prezentatoare de televiziune au decis sa se transforme pentru o zi in print si printesa si sa petreaca o zi de basm... ziua nuntii lor. Daca si voi vreti sa traiti o poveste frumoasa din perioada medievala, atunci puteti opta pentru organizarea nuntii la Palatul Mogosoaia. Ce trebuie sa stiti este ca pretul de inchiriere ajunge la 2.500 de euro, dar depaseste daca vrei o organizare mai speciala.

Locatia inspirata din stilul arhitectonic venetian este cu totul speciala, mai ales daca tinem cont ca palatul aflat la 14 km de Bucuresti se gaseste in interiorul unui superb parc.

Asa ca daca vreti sa intrati in lumea basmelor cu zane si feti frumosi, nu ezitati in a alege un astfel de loc divin.

Restaurantul Aristocrat Events Hall, eleganta si bun gust

Daca v-ati gandit la organizarea nuntii voastre intr-un loc cu bun gust, trebuie sa aveti in vedere si oferta hotelului Aristocrat Event Hall ce pune la dispozitie doua saloane incapatoare: Paris (maximum 180 de persoane) si Londra (aproximativ 400 de persoane).
Situata in zona Pipera, aceasta locatie impresioneaza datorita spatiilor verzi frumos amenajate si a arhitecturii deosebite.

 

Ballroom, pentru o nunta cu fast

 

Vreti ca sala in care sa va desfasurati nunta sa fie una somptuoasa? Atunci alegeti Colosseum Ballroom din incinta Palatului Bragadiru, cu o capacitate de 360 de locuri, pentru a petrece alaturi de toti cei apropiati. Totul este creat cu bun gust, iar elementele de arhitectura absolut remarcabile ii dau o nota aparte locatiei.

 

Cortul, locul perfect pentru o nunta in aer liber

Totusi, daca doriti sa profitati de vremea frumoasa si de natura, corturile de nunta sunt alegerea potrivita. Este o locatie originala si eleganta care va aduce un sentiment placut de contopire cu natura, in care va puteti pune amprenta personalitatii creand interiorul in stilul preferat.

Lumina launtrica a lumanarilor creeaza o atmosfera intima deosebita, un spatiu perfect pentru a-ti organiza nunta. Cortul este imbracat in flori, drapaje cu luminite, ornamente speciale pentru a va creea un moment special, pentru ca fiecare nunta cere un element deosebit. Daca doriti sa inchiriati un astfel de cort nu trebuie decat sa apelati la o agentie specializata, ca de exemplu e-corturi.ro.

Ce ar trebui sa stie toti cei care se pregatesc sau se gandesc la organizarea nuntii este faptul ca localul trebuie rezervat cu ceva timp inainte! Asa ca, nu mai stati pe ganduri si mergeti in cautarea locului de.. vis!
Ai nevoie de un fotograf pentru nunta ta? Gaseste fotograf nunta pe www.cautafotograf.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului