Amenajarea casei

#bumbac satinat #lenjerii moderne #lenjerii de pat 3d #lenjerii de pat

Lenjerii de pat 3d moderne din bumbac satinat

Lenjeria de pat 3D este realizata dintr-un material textil inovator, iar metoda de imprimare a tesaturii se numeste fotoprint. Imaginea aplicata pe materialul textil arata foarte natural si spatioasa, iar acest lucru este cel mai bun efect 3D. Tesaturile din care se confectioneaza aceste lenjerii, sunt de obicei naturale, din fire de bumbac duble, care confera o rezistenta deosebita. Imaginea 3D este transferata pe materialul textil, pastrandu-se bine pentru o lunga perioada de timp. De obicei materialul folosit este Satinul.

Uneori, potentialii cumparatori au o conceptie gresita despre tehnologia de imagine tridimensionala, crezand ca procesul de aplicare se realizeaza folosind tratamente termice sau chimice aplicate pe panza de in, astfel incat lenjeria are o durata de viata scurta, iar materialul este dur si zgrunturos. Acest lucru nu este adevarat, deoarece metoda este aplicatia cu vopsea, care patrunde adanc in tesatura si permite mentinerea stralucirii culorii o lunga perioada de timp.

Insa principalele avantaje ale unei lenjerii de pat 3D din bumbac satinat, includ imaginea tridimensionala avand toate caracteristicile si accesoriile textile conventionale, pentru a dormi pe un material natural, care nu provoaca iritatii si alergii; are o buna absorbtie a umiditatii si o permeabilitate excelenta a aerului, astfel incat pielea se simte foarte confortabil.

Aplicarea tehnologiei 3D cu imagine din vopsea sau cerneala, asigura ca imprimeul nu se estompeaza in timp, iar durata de viata a acestui tip de lenjerie de pat este foarte lunga, putand observa mult timp imprimeurile care arata real.

Lenjeria de pat cu efect 3D este moderna si creeaza in dormitor o atmosfera neobisnuita, folosind imprimeuri cu peisaje, panorame naturale, animale, flori, vederi spectaculoase urbane, eroi din povesti si din desene animate etc. Astfel, asternutul devine atractiv, intr-un climat de spatiu si culoare, creand un sentiment de confort si de lux.

Lenjeria de pat Agatha este creata din bumbac satinat 3D, avand un design original si o culoare neasteptata ce ofera o poveste fascinanta, in culori bogate si luminoase florale. Toate acestea sunt oferite pe o tesatura de inalta calitate, printr-o tehnologie moderna de procesare a colorantilor reactivi, formand un compus chimic cu fibra pentru a deveni astfel o parte din ea.

Somnul pe aceasta lenjerie reprezinta o placere si datorita aspectului sau excelent, poate reprezenta de asemenea, un excelent cadou. Lenjeria de pat Agatha este o mare oferta pentru cei care stiu sa aprecieze frumusetea si inalta calitate a bumbacului satinat. Designul rafinat, tesatura naturala si croiala profesionala, creeaza o atmosfera de confort si stil, oferind confort si durabilitate pentru mult timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea