Amenajarea casei

#perna #pilota #saltea pat #lems

LEM’S isi completeaza gama de produse cu perne, pilote si protectii de saltele fabricate in Romania

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, include incepand cu aceasta luna in oferta de produse colectia de asternuturi „lem’s bedding collection”. Noua colectie consta intr-o gama variata de pilote, perne si protectii pentru saltele, toate fabricate in Romania sub brand-ul Green Future.

Investitia necesara pentru implementarea noii game de produse se ridica la peste 1.100.000 lei. Aceasta consta in amenajarea magazinelor LEM’S desemnate cu standuri speciale pentru colectia de asternuturi, traininguri pentru angajati si investitia in marketing. Proiectul va fi implementat pana la sfarsitul anului in peste 65 magazine din toata tara. Principalele orase in care se gaseste deja colectia sunt: Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu, Botosani, Iasi, Buzau, Alba Iulia, Oradea, Targu Jiu, Craiova, Brasov, Focsani, Tecuci, etc.

„Procesul de imbunatatire si dezvoltare de noi produse, conform nevoilor si gusturilor romanilor, identificate in urma unei cercetari de piata amanuntite, face parte din strategia de dezvoltare LEM’S” declara Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

Dupa ce compania a lansat anul trecut colectia de saltele realizate cu tehnologie de ultima generatie, destinate unui somn sanatos, colectia de asternuturi vine in completarea gamei de produse destinate somnului.

”In urma experientei acumulate si a numeroaselor studii realizate la nivelul magazinelor LEM’S, am constatat ca era nevoie de aceasta completare a gamei de produse. Comportamentul consumatorului s-a schimbat radical in ultimii ani in ceea ce priveste elementele esentiale destinate odihnei. Exista cerere si o atentie sporita pentru produse de calitate care asigura un somn sanatos. Pana la urma, este un comportament normal, in conditiile in care ne petrecem o treime din viata dormind” declara Adrian Rizea.

lem’s bedding collection” se adreseaza atat persoanelor cu venituri mici si medii cat si persoanelor cu venituri mari oferind peste 60 modele si dimensiuni de perne si pilote pentru toate buzunarele, gusturile si nevoile consumatorilor. Oferta magazinelor LEM’S include protectii de pat, perne si pilote fabricate din materiale naturale, ca puful si pana de gasca, bambusul sau lana, care mentin temperatura corpului, permit evaporarea rapida a transpiratiei si sunt anti-alergice si anti-acarieni dar si inlocuitori sintetici ca nanofibra si vata siliconica. Toate produsele din ”lem’s bedding collection” sunt fabricate 100% in Romania. Producatorul ofera o garantie de pana la 8 ani pentru aceste produse, o premiera la noi in tara.

”Strategia LEM’S prevede un sistem complet de produse. Cifrele ne arata ca aproximativ 90% din cei care vin intr-un magazin LEM’S achizitioneaza patul impreuna cu salteaua, iar peste 50% din acestia isi doresc si asternuturi” declara Adrian Rizea.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. in prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 65.000 mp de retail amenajati in toate judetele tarii la acelasi standard. Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea