Amenajarea casei

#Parklake Bucuresti Lem's #Parklake Bucuresti #Lem's magazin #Lem's mobila #lems

Lem's a deschis un nou magazin in Parklake Bucuresti

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis un nou magazin Lem’s in Bucuresti, in centrul comercial ParkLake. Este al doilea magazin Lem’s intr-un mall din Bucuresti, dupa cel inaugurat anul trecut in Mega Mall. Magazinul deschis odata cu ParkLake are o suprafata de 1400 mp de showroom, iar investitia in amenajare se ridica la 2 milioane de lei.

“Continuam dezvoltarea retelei de magazine Lem’s in centre comerciale mari, unde putem beneficia de spatii generoase. Avem nevoie de aceste spatii pentru a expune la standarde vizuale inalte toate colectiile de mobila Lem’s, extrem de diversificate, numeric si estetic” declara Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s (foto).

Ca toate magazinele Lemet care opereaza sub brandul Lem’s, noul magazin de mobila Lem’s ParkLake este amenajat la acelasi standard vizual si de calitate. Amenajarea magazinelor Lem’s permite vizitatorilor sa vada si sa incerce zeci de configuratii de mobilier pentru living, dormitor sau bucatarie, canapele, mese si scaune.

6 magazine noi deschise de Lem’s in 2016

Lem’s ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al retelei de magazine de mobila deschis anul acesta. Pana acum Lemet a investit 10 milioane lei pentru extinderea lantului sau de magazine.

Magazinul de mobila Lem’s ParkLake este si al 3-lea magazin Lem’s din Bucuresti, dupa cel de la galeriile Vulcan si cel din MegaMall. Extinderea retelei Lem’s in capitala raspunde interesului in crestere al bucurestenilor pentru mobila fabricata in Romania.

“Bucurestiul este o zona foarte importanta pentru business, am descoperit interes pentru brandul Lem’s, deci dorim sa ne dezvoltam aici. Dupa evolutia pozitiva a magazinului Lem’s Mega Mall, in care au intrat, de la deschidere, mii de vizitatori, Lem’s Parklake a venit firesc. Aici vom gasi public interesat de produse fabricate in Romania si atent la noile tendinte in materie de calitate si aspect vizual”, intareste Adrian Rizea.

Reteaua de magazine de mobila Lem’s are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp si peste 75 de showroom-uri.

Mobila in rate cu reduceri de pana la 50%

in perioada 05.09- 02.10, mobila de living, dormitor si pachetele de scaune si mese, in special, pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 50% in oricare magazin de mobila din reteaua Lem’s.

Ca plan de achizitie, Lem’s ofera clientilor sai posibilitati de cumparare prin creditare. Partenerii Lem’s in aceasta directie sunt Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti si Bancpost, dar si Card Avantaj si Optimo de la Credit Europe Bank.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. in prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, aproximativ 70.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafatade peste 40.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare