Amenajarea casei

#lampa #decor roz #perdele roz #mobilier roz #covor roz #suporturi de lumanari

Inveseleste-ti casa cu nuante de roz!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu vesel, care sa-ti aduca zambetul pe buze in fiecare zi, poti opta pentru jucausa culoare roz. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in nonculoarea puritatii si a inocentei: alb.

1 Dormitor jucaus

Rozul este considerata culoarea veseliei si a jocului. Daca esti o fire copilaroasa si iti place sa fii mereu inconjurata de elemente vesele, poti alege sa iti amenajezi dormitorul in aceasta culoare ludica: rozul.

Pentru a obtine un decor incantator, poti alege sa colorezi peretii in roz si sa intregesti decorul folosind un covor in nuante de roz. De asemenea, perdelele si pernele roz te vor ajuta sa iti transformi dormitorul intr-o camera placuta, care sa-ti aduca zambetul pe buze in fiecare dimineata cand te trezesti.

2 Living sofisticat

Culoarea roz poate fi folosita si pentru amenajarea livingului. Cu ajutorul tonurilor de roz poti crea un spatiu sofisticat in care sa iti primesti musafirii si sa petreci timp de calitate. Asadar, pentru a reusi sa imbini eleganta unui living cu veselia culorii roz, poti opta pentru scaune capitonate, de culoare roz, care sa inconjoare o masa din lemn masiv. De asemenea, poti folosi si fotolii cu imprimeuri in nuante de roz sau diferite obiecte de decor in aceasta culoare, cum ar fi o lampa, suporturi pentru lumanari sau o vaza.

3 Bucatarie inedita

Rozul in bucatarie schimba total aspectul clasic al acestei incaperi si aduce un plus de originalitate camerei. Astfel, pentru a obtine un spatiu de gatit inedit, poti opta pentru mobilier roz, pe care sa il combini cu cel alb. In plus, pentru a aduce un plus de eleganta camerei, poti alege scaune din fier forjat. Astfel, vei obtine o bucatarie in care gatitul va fi o adevarata placere.

4 Dormitor de printesa

In cazul in care copilului tau ii plac desenele animate si povestile cu zane si printi, cu siguranta va fi incantat daca ii vei amenaja dormitorul in culoarea roz. In acest sens, poti alege sa folosesti nuante de roz atat pentru tapet, covor, lenjerie de pat, cat si pentru perdele sau obiectele de decor.



Sursa foto: architectureandinteriordesign.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea